Από TV24 Team

Άκρως ερωτικό και σε μεγάλη αγωνία θα μας αφήσει για το πρώτο μισό της σεζόν η σειρά “Μαύρο ρόδο”. Όπως λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα συνευρεθούν για πρώτη φορά ερωτικά και όπως είναι λογικό αναμένεται να γίνει μεγάλος χαμός στο τηλεοπτικό κοινό!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Με μεγάλη αγωνία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό να εξελιχθεί η σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ, που μπορεί εκείνη ακόμα να παλεύει να διώξει τον “πονηρό”, αλλά η καρδιά της δεν την ξεγελάει! Η εξέλιξη αυτή είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως θα έρθει στο τέλος του α' μισού της σεζόν στα μέσα Δεκεμβρίου.

Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, στο τελευταίο επεισόδιο, ο Πέτρος με την Ελισάβετ για πρώτη φορά θα έρθουν σε ερωτική επαφή και όπως είναι λογικό αναμένεται να γίνει αγαπημένο θέμα συζήτησης στα social media, αλλά και ανάμεσα στους τηλεθεατές. Πως όμως θα φτάσουν μέχρι εκεί;

Μαύρο Ρόδο Ελισάβετ

Όπως προαναφέραμε, η Ελισάβετ για την ώρα παλεύει να κάνει πως δεν νιώθει τα σκιρτήματα της καρδιάς της για τον Πέτρο, αλλά αυτός ο κρυφός πόθος έχει μέσα της δεν θα μείνει για πολύ κρυφός. “Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει”, “Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου”, “Είσαι ότι μοναδικό μου έχει συμβεί”, είναι μερικά από τα λόγια του Πέτρου που τριγυρίζουν στο μυαλό της Ελισάβετ. “Αλήθεια με βλέπει τόσο όμορφη”, αναρωτιέται κάθε φορά η ίδια, καθώς έχει πάνω από δύο χρόνια να δει το πρόσωπό της. Δεν αντιλαμβάνεται την ομορφιά της, ενώ προσπαθεί να θάψει την γυναικεία υπόστασή της.

Ο όρκος που έδωσε στον Θεό είναι ιερός και νιώθει ενοχές που είναι σχεδόν έτοιμη να τον καταπατήσει. Δεν ξέρει τι να κάνει! Το δίλημμα τεράστιο! “Θα με τιμωρήσει ο Θεός για την προδοσία που του κάνω”, μονολογεί, αλλά η καρδιά της από την άλλη της ζητάει να ζήσει τον έρωτα με τον Πέτρο.

Ο Πέτρος που έχει μετακομίσει μόνιμα πια στη Γερακιανή, πάει ένα βράδυ και τη βρίσκει εκτός μοναστηριού, που έτυχε εκείνη και είχε βγει. Εκείνος είναι αποφασισμένος να την κάνει δική του, να την κάνει να δει την αλήθεια κατάματα και να παραδεχτεί όσα νιώθει για εκείνον.

Από την άλλη η Ελισάβετ δείχνει να μην μπορεί να σταματήσει την καρδιά της να χτυπάει για εκείνον και μόνο και παραδίνεται παρά τον όρκο στον Θεό! Οι δυο τους αφήνονται στο πάθος τους, ο Πέτρος απόλυτα τρυφερός μαζί της και σεβόμενος το γεγονός πως εκείνη δεν είχε γνωρίσει ποτέ άλλον άνδρα, της κάνει έρωτα και εκείνη νιώθει για πρώτη φορά πως είναι επιθυμητή γυναίκα. Τι θα συμβεί όμως από εδώ και στο εξής; Θα παραιτηθεί η Ελισάβετ από την επικείμενη κουρά της; Θα τα τινάξει ο Πέτρος όλα στον αέρα για να είναι μαζί της; Όποια κι αν είναι η εξέλιξη το σίγουρο είναι πως ο έρωτάς τους ολοένα και θα δυναμώνει, με πολλά εμπόδια να μπαίνουν ανάμεσά τους.

Ο Γεράσιμος εκδικείται Ελισάβετ και Πέτρο στο Μαύρο Ρόδο

Η σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ δεν θα μείνει κρυφή για πολύ καιρό ακόμα καθώς ένα μυστικό που το γνωρίζουν πάνω από δύο, παύει να είναι μυστικό. Και στη δική τους περίπτωση δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έχουν δει μαζί και υποπτεύονται τον ερωτισμό ανάμεσά τους.

Όταν λοιπόν πέσει και στην αντίληψη του Γεράσιμου το ειδύλλιο αυτό θα δούμε να παίρνει ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής. Το αγγελικό αυτό πρόσωπο θα μεταμορφωθεί σε διάβολο και στόχος του θα είναι η εξόντωση του Πέτρου, αλλά και η εκδίκηση προς το πρόσωπο της Ελισάβετ.

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να δεχτεί πως τόσα χρόνια κρύβει βαθιά μέσα του όσα νιώθει για την παιδική του φίλη, αφήνοντας πίσω και τη δική του ερωτική ζωή και ξαφνικά έρχεται ένας άγνωστος και καταφέρνει να της αλλάξει τα μυαλά. Αφού δεν την έχει ο ίδιος δεν θα την έχει κανένας! Σύμμαχο του στα σχέδια εξόντωσης θα βρει την αδελφή του, τη Γιάννα, που έχει κάθε λόγο και εκείνη να θέλει να τιμωρήσει έναν Καστρινό!

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί μόνο με 1,50 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μία ανάσα δίπλα από την μητέρα του! Ο Βίκος στο μοναστήρι της Γερακιανής

Μαύρο Ρόδο: «Για μένα ήταν...» - Η δυσκολία που βίωσε η Ηλέκτρα Νικολούζου όταν ήρθε στην ζωή της η σειρά