Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένα από τα δύο άτομα που αποχώρησαν πρόσφατα από την εκπομπή Γεια σου, της Μαρίας Μπακοδήμου (δείτε εδώ ποιο ήταν το δεύτερο), ήταν η Νεφέλη Μεγκ (δείτε εδώ ποιο άτομο ωστόσο είναι η νέα προσθήκη της εκπομπής) . Η νεαρή Youtuber το βράδυ της Τετάρτης 9/11, βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show και μίλησε για αυτό το τηλεοπτικό "διαζύγιο".

Η ίδια εξήγησε εκτενώς τον λόγο που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις που διατήρησε με τους συνεργάτες της μετά την απόφασή της.

Ο λόγος που η Νεφέλη Μέγκ αποχώρησε από την εκπομπή Γειά σου της Μπακοδήμου

«Δεν είχα καϊλα να είμαι στο πάνελ, εγώ πήγα να κάνω τα γκάλοπ. Τα τηλεοπτικά τερτίπια δεν τα έχω μάθει και λειτουργεί λίγο περίεργα το σύστημα. Η τηλεόραση κι ότι έχει να κάνει με το θέαμα μου αρέσει. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά γινόταν στην υλοποίηση. Από ότι κατάλαβα ήταν όλοι σε μια νεφέλη, σε ένα σύννεφο. Δεν ήθελα να είμαι στο πάνελ. ‘Εφυγα κι ήταν φοβερά φιλικοί όλοι. Όλοι ήταν υπέροχοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φρένο στο βραδινό show της Μαρίας Μπακοδήμου

Εξαρχής από όταν έπεσαν οι υπογραφές της γνωστής παρουσιάστριας με το κανάλι, γνωρίζαμε πως στις συζητήσεις τους έχει γίνει λόγος για δύο εκπομπές, μία εκ των οποίων θα ήταν ένα βραδινό σόου, κάτι που επιθυμούσε εδώ και αρκετό καιρό.

Γνωστό όμως έχει γίνει ότι η εκπομπή που περίμενε η Μαρία Μπακοδήμου να ξεκινήσει λίγο καιρό αργότερα από το Γεια σου, και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό αυτής της σεζόν, μπαίνει στον πάγο από την μεριά του ΣΚΑΪ, εξαιτίας των χαμηλών νούμερων της πρώτης εκπομπής (παρά τις αλλαγές οι οποίες έγιναν) αλλά και επειδή ο σταθμός ετοιμάζεται να δεχτεί δυνατά προγράμματα εκείνη την περίοδο.

Εκτός από το γεγονός ότι και μετά τις αλλαγές που έγιναν προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα, ο σταθμός του Φαλήρου έχει όπως όλα δείχνουν αποφασίσει να βάλει στον πάγο το σενάριο της δεύτερης εκπομπής, καθώς εστιάζει στο Survivor All Star που αναμένεται να βγει στα προς τέλη Δεκεμβρίου, και είναι από τα δυνατότερα χαρτιά του.

Φρένο στο βραδινό show της Μαρίας Μπακοδήμου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έφτασα κοντά στον δεύτερο γάμο!» - Η Μαρία Μπακοδήμου σε μία κατάθεση ψυχής στο Πρωινό μας

Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή «Γεια σου»: «Τα πράγματα έγιναν βιαστικά...»