Από Έπη Τρίμη

Η κάμερα της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Breakfast@Star» που παρουσιάζουν η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου από την τηλεοπτική συχνότητα του Star βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής «Γεια σου» και συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου. (Διαβάστε ποια είναι η μεγάλη αποκάλυψη της Μπακοδήμου που μας άφησε άναυδους).

«Τα πράγματα έγιναν βιαστικά»

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε αρχικά στην ανταγωνιστική ζώνη που βρίσκεται φέτος η εκπομπή της: «Μου αρέσει το Σαββατοκύριακο. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό, πάντα κάποιος υπήρχε. Το τι υπάρχει απέναντι δεν ήταν ποτέ παράγοντας για να με επηρεάσει στο τι θα κάνω».

Τι αναφέρει στο βίντεο η Μαίρη Μπακοδήμου

Οι βελτιωτικές ενέργειες στην εκπομπή «Γεια σου»

Όσον αφορά τις αλλαγές που έχουν γίνει στην εκπομπή της, η ίδια δήλωσε: «Η πρόκληση είναι να κάνουμε μία εκπομπή που μας αρέσει, να είμαι η Μαρία που θέλω μέσα σε αυτή. Η εκπομπή στήθηκε στα μέσα προς το τέλος του καλοκαιριού, δεν υπήρχε ακριβώς η δυνατότητα να χτίσεις μία εκπομπή όπως θα τη φανταζόσουν, γιατί έγιναν βιαστικά πράγματα. Και βιαστικά να μη γίνονταν, νομίζω ότι αλλαγές πάντα χρειάζονται. Οι αλλαγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής μας έχουν βγει σε καλό».

«Ζηλεύω άλλους επαγγελματικούς κλάδους που υπάρχει αλληλεγγύη. Δεν έχω ζήσει κακία στην τηλεόραση αλλά βλέπω ότι πολύ εύκολα δημιουργούνται εντάσεις, να γίνεται ντόρος και να παίζουν σαν θέμα στις εκπομπές. Υπάρχουν τόσες περίεργες δυνάμεις σε αυτήν τη δουλειά… Εγώ φίλους από αυτήν τη δουλειά. Εκτίμηση, σεβασμός υπάρχει αλλά δεν γίνονται όλοι φίλοι», είχε δηλώσει η Μαρία Μπακοδήμου για τα φετινά τηλεοπτικά δρώμενα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (23/10): Δεύτερη μέρα μετά τις αλλαγές για το Γεια Σου - Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Γεια σου: Οι αλλαγές έπιασαν τόπο! Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου