Από Πέννυ Μαστοράκου

Γνωρίζαμε ήδη εδώ και μέρες που θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ειδικότερα μετά την αποχώρηση δύο συνεργατών της, από το Γεια σου. Γνωστό λοιπόν έγινε επίσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πως ένας ιδιαίτερα αγαπητός δημοσιογράφος του Πρωινού θα αποχωρίσει από την ομάδα για να κάνει ένα άλλο επαγγελματικό βήμα, και έτσι και έγινε!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 19/10 λοιπόν, ο Ισίδωρος Φυκάρης, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ανακοίνωσε πως παίρνει μεταγραφή για τον ΣΚΑΙ, και πιο συγκεκριμένα είναι η νέα προσθήκη στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η ανάρτηση του Ισίδωρου Φυκάρη στο Instagram

«”Γεια σου”, Μαρία. Πιάνω το χέρι σου, και πάμε. Από την αρχή. Ξεκινάμε;», γράφει στο τέλος της ανάρτησής του φανερά χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημά του.

View this post on Instagram

A post shared by Isidoros Fikaris (@isidorosf)

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της

Μετά τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή Γεια Σου, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και εξήγησε τι συνέβη και για ποιο λόγο αποχώρησαν οι συνεργάτες της από την ομάδα της.

«Ναι έγιναν αυτές οι αλλαγές και λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε, αλλά σχεδιάσαμε αλλιώς την εκπομπή. Είναι ζωντανή εκπομπή και μπορείς να δεις ότι σε πάει προς τα εδώ ή προς τα εκεί. Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις ημέρες της προβολής της εκπομπής. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε, είπαμε ότι δεν μπλέξουμε καθόλου σε αυτά τα πλοκάμια (σ.σ. της ενημέρωσης), που είναι βαριά. Αλλά όταν στη ζωή σου, στην παρέα σου και στα social και καθημερινά συζητάς θέματα, όπως αυτό με το 12χρονο παιδάκι, δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Δεν ζεις Χονολουλού. Είναι λογικό να ασχοληθείς», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εσείς γιατί δεν μιλάτε;» - Η απρόσμενη αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου

Στον "πάγο" η δεύτερη εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου! Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και τον ΣΚΑΙ