Από Πέννυ Μαστοράκου

Μέρες πολλών συσκέψεων και μεγάλων αποφάσεων φαίνεται πως διανύει το κανάλι του Φαλήρου, ΣΚΑΙ, καθώς μετά τις εξελίξεις για το Love Island και το μέλλον του, συζητήσεις γίνονται και γύρω από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου Γεια σου, μετά από την διπλή αποχώρηση, που σημειώθηκε αυτές τις μέρες από την εκπομπή.

Είχε ακουστεί πως θα γίνουν κινήσεις με σκοπό την ενίσχυση της εκπομπής, και έτσι έγινε γνωστό πως μετά την YouTuber Νεφέλη Μεγκ η οποία επιβεβαίωσε την οικειοθελή αποχώρησή της, άλλο ένα μέλος αποτελεί παρελθόν για την γνωστή εκπομπή.

Τι αλλαγές θα δούμε στο Γεια σου

Εκτός λοιπόν από την Νεφέλη Μέγκ, και ο Θέμης Καίσαρης δεν θα είναι πια στην εκπομπή, και αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποχωρήσεις αυτές έγιναν σε απίστευτα καλό κλίμα, χωρίς κανένα παρασκήνιο. Η Μαριλού Ρεπαπή παραμένει καθώς είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για την εκπομπή σύμφωνα με τους ιθύνοντες, όπως επίσης παραμένει και ο Τάσος Μπιμπισίδης.

Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο ενίσχυσής της εκπομπής με ακόμη ένα άτομο, αλλά αυτό δεν θα γίνει σύντομα, καθώς κανείς δεν θέλει να παρθεί βιαστική απόφαση σε αυτή τη φάση για το κανάλι, οπότε ίσως αρκεστούς σε κάποια guest εμφάνιση αυτή την εβδομάδα.

Τι θα συμβεί με το μέλλον της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου

Η πρώτη αντίδραση του ΣΚΑΪ μετά την πρεμιέρα

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή Γεια Σου το Σάββατου (17/9) στο ΣΚΑΪ, μέσα σε ένα εντυπωσιακό πλατό, ντυμένη με τα πιο υπέροχα φούξια ρούχα. Παρόλο που προσπαθούσε να μην το αφήσει να την καταβάλει, το άγχος της για το νέο της αυτό ξεκίνημα ήταν εμφανές.

«Γεια σου, γεια σου και σε σένα, και σε σένα, 20 χρόνια δεν περνάει το άγχος και το τρακ. Τι θα γίνει με αυτή τη σχέση; Διαλέξαμε το Γεια σου γιατί πιστεύω ότι είναι το πιο θετικό, γλυκό μήνυμα και μια γέφυρα επικοινωνίας, που μπορεί να ξεκινήσει μια αγάπη και μία σύνδεση. Μια τέτοια σύνδεση θέλουμε μαζί σας.

Θέλουμε να είμαστε παρέα, να είμαστε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Το “Γεια σου” ήρθε σε μία ημέρα που σκεφτόμασταν τίτλους και στο μυαλό μου γύρναγε αυτό το τραγούδι του Κώστα Τουρνά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου στην έναρξη της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να δώσει ένα διαφορετικό «χρώμα» στο Γεια Σου, το οποίο αντιμετωπίζει την ψυχαγωγία με έναν πιο χιουμοριστικό τρόπο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως παρόλο που η εκπομπή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, η τηλεθέαση δεν ήταν και τόσο ικανοποιητική (δείτε εδώ τι ποσοστά έκανε στην πρεμιέρα της).

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή την πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου και οι εντυπώσεις του ήταν πολύ θετικές. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση την τηλεθέαση που σημείωσε, η οποία μάλιστα θεωρήθηκε πως αδικεί τόσο την εκπομπή όσο και την έμπειρη παρουσιάστρια.

Μιας και ακόμα είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, το κανάλι του Φαλήρου θα δώσει στη Μαρία Μπακοδήμου τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να βρει τα πατήματά της μιας και της έχει εμπιστοσύνη αφού αυτό είναι ένα πρότζεκτ, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάποια βίντεο και το κλαρίνο ήταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για την πρεμιέρα της στο ΣΚΑΪ

«Ξανθιές γλάστρες που χαριεντίζονται!» - "Καταπέλτης" το Twitter για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου