Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και σπάνια συνέντευξη προχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου (δείτε εδώ την αμηχανία της πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της) το πρωί της Πέμπτης 27/10, καθώς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας, και μίλησε κυριολεκτικά για ότι έχει περάσει, ότι συμβαίνει, και ότι είχε συμβεί στην ζωή της και δεν γνωρίζαμε.

Η αγαπητή παρουσιάστρια πιο συγκεκριμένα μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον δεύτερο γάμο στον οποίο έφτασε πολύ κοντά αλλά τελικά δεν έγινε.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον δεύτερο γάμο

«Πέρασε από το μυαλό μου για κάποια διαστήματα να ξανακάνω οικογένεια αλλά όχι με την έννοια του γάμου, ειδικά αν δεν είναι κάποιος ο οποίος έχει κι αυτός ένα διαζύγιο και παιδιά, με κάποιον που δεν έχει κάνει παιδιά και που μπορεί να θελήσει να αποκτήσει παιδιά, δεν ήμουν πολύ διατεθειμένη να προχωρήσω.

Με έναν τέτοιο άνθρωπο δε γινόμασταν οικογένεια, με την έννοια του να μένει στο σπίτι, να μπει στην οικογένειά μας κανονικά… Άκουγα πάντα την καρδιά μου αλλά οι συνθήκες δεν έβγαιναν μετά. Έφτασα κοντά στον δεύτερο γάμο αλλά δεν έγινε κάτι. Είναι δύσκολες οι σχέσεις έτσι κι αλλιώς. Στο διάστημα που τα παιδιά ήταν μικρά και με χρειαζόντουσαν περισσότερο, ήμουν πολύ εκεί. Οπότε είναι ένα κομμάτι που στερήθηκα» είπε χαρακτηριστικά.

H πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της με τον γιο της

Μία απρόσμενη τηλεοπτική συνάντηση είχε το μεσημέρι της Κυριακής 23/10 στην εκπομπή της, καθώς ήθελε να μάθει τα νέα του Love Island, και τότε στον αέρα της εκπομπής, εμφανίστηκε ο γιος της Νικήτας, απευθείας από την...Τενερίφη!

Είναι γνωστό πως ο γιος της παρουσιάστριας είναι στην εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι (δείτε εδώ αναλυτικά τις πληροφορίες), και έτσι βγήκε στην εκπομπή της μητέρας του προκειμένου να δώσει μερικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει στην βίλα της αγάπης!

«Γεια σου Νικήτα Αργυρόπουλε», είπε η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της να απαντά: «Που είσαι ρε μάνα;»!

Μ.Μ: Νικήτα, φυσάει λίγο, βλέπω.

Ν.Α: Ναι, φυσάει.

Μ.Μ: Ζακέτα να πάρεις!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γεια σου: Οι αλλαγές έπιασαν τόπο! Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Τηλεθέαση (23/10): Δεύτερη μέρα μετά τις αλλαγές για το Γεια Σου - Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου