Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι αλλαγές στο Γεια Σου είναι πολλές τον τελευταίο καιρό μιας και πέρα από την αλλαγή που σημειώθηκε στην ώρα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, προστέθηκαν και νέα πρόσωπα προκειμένου να ενισχύσουν την εκπομπή και να της δώσουν έναν άλλον αέρα.

«Γεια σου, γεια σου! Καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα! Αλλάξαμε ώρα, στις 15:00 από σήμερα. 15:00 με 17:30, το “Γεια σου” θα είναι μαζί σας. Πού να το περίμενα ότι τόσα χρόνια κάνοντας ψυχαγωγία, θα έρθει η ώρα να ξεκινήσω την εκπομπή με μια ψυχολόγο κι έναν πρόεδρο αστυνομικών γιατί η επικαιρότητα είναι μαύρη κι άραχνη, θα έλεγα» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου στην πρώτη καλησπέρα της στο κοινό το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η τηλεθέαση του Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου

Γεια Σου τηλεθέαση 23/10

Οι αλλαγές αυτές έδωσαν σίγουρα έναν άλλο αέρα στην εκπομπή και έτσι την Κυριακή (23/10), το Γεια Σου, σημείωσε μικρή άνοδο συγκριτικά με τις υπόλοιπες εβδομάδες. Συγκεκριμένα, έκανε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 8,1%, φτάνοντας μάλιστα και τα διψήφια σε τέταρτο (6,1 - 8,9 - 5,8 - 8,8 - 8,8 - 9,0 - 12,8 - 9,4 - 7,3 - 8,1 - 4,5).

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια Σου 8,1
  • STAR: Τα φιλαράκια 8,7
  • STAR: Dot 6,6
  • ALPHA: Kitchen Lab (Ε) 11,4
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 12,9
  • MEGA: Η Κόμισσα της Φάμπρικας 8,2

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γεια σου: «Που είσαι ρε μάνα;» - H πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου με τον γιο της

«Λυπήθηκα γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της