Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί σχετικά με ανθρώπους που έχει πληγώσει στην ζωή του, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 3/11, αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ που φημολογείται ότι θα πάει την επόμενη σεζόν) και στην εκπομπή του, η οποία αυτή τη σεζόν δεν πάει τόσο καλά στα νούμερα τηλεθέασης.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα αιτιολογώντας την άποψή του, μέσα από την πρωινή εκπομπή του Sfera 102,2, στο ραδιόφωνο.

Οι όλο νόημα δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει.

 Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει; Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς. Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Εδώ χρειάζεται το κανάλι να είναι κοντά μου, να συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα» είπε ακριβώς ο παρουσιαστής.

Ξεκαθαρίζει μία και καλή για την διακοπή του Εκατομμυριούχου

Το πρωί της Τρίτης 1/11 έκανε δηλώσεις στις κάμερες του Mega Καλημέρα, και ήταν ιδιαίτερα ειλικρινείς και αφοπλιστικός σχετικά με τα όσα ανέφερε. Πιο συγκεκριμένα μίλησε για τη προσωρινή διακοπή του Εκατομμυριούχου (δείτε τα λόγια του στο φινάλε της εκπομπής) λόγω των Ράδιο Αρβύλα και το τέλος της γκρίνιας στην τηλεόραση.

«Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν, γιατί δεν ταιριάζαμε ή δεν υπάρχουν συμπάθειες. Όταν είμαι εργαζόμενος σε ένα κανάλι, είμαι εκεί χωρίς ντιβισμούς, χωρίς τέτοια πράγματα, χωρίς τέτοιες καταστάσεις.

Ήξερα από την αρχή, ότι όταν βγουν οι «Ράδιο Αρβύλα» θα σταματήσει Ο εκατομμυριούχος. Δεν με πειράζει τίποτα, πλέον θα απολαύσω όλο αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες και χωρίς στενοχώριες. Δόξα τω Θεώ κάνω τον σταυρό μου να μπορούμε να δουλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο να γελάει και να περνάει ωραία.

Όλα τα άλλα είναι για κάποιες άλλες εποχές. Όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που...» - Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show

«Άλλαξαν οι εποχές, οι παρουσιαστές...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση