Από Ελένη Μήτση

Εδώ και λίγο καιρό συζητάται, πως η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' θα διακοπεί, καθώς μια άλλη γνωστή και αγαπημένη θα μπει στη θέση της.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Παρασκευής 14/10 ο παρουσιαστής με επαγγελματισμό προς το τέλος του επεισοδίου αποχαιρέτησε το κοινό, που τόσο καιρό τον στήριξε και έδωσε ραντεβού για μέσα στο φθινόπωρο.

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Αχ αυτό ήταν και για σήμερα αλλά αυτό ήταν και για τον πρώτο κύκλο του Εκατομμυριούχου. Κάπου θα σας αποχαιρετίσω και εγώ αλλά και το κοινό που ήταν υπέροχο. Είστε υπέροχοι να το ξέρετε. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με την έναρξη του Μουντιάλ εδώ στον ΑΝΤ1, στις 21 Νοεμβρίου.

Εύχομαι να είστε καλά, ξέρουμε ότι θα σας λείψουμε πολύ. Μας το έχετε στείλει το μήνυμα, το έχουμε λάβει το μήνυμα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά! Γεια χαρά!».

Αρναούτογλου

Η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος του Εκατομμυριούχο

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της είδησης πως ο «Εκατομμυριούχος» διακόπτεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή για την εξέλιξη αυτή καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως αυτή ήταν εξ' αρχής η συμφωνία που είχε κάνει με τον ΑΝΤ1, ενώ τόνισε πως η εκπομπή θα επιστρέψει με νέα επεισόδια σε μερικούς μήνες.

«Έβαλα τη Ναταλία και βλέπω τον Χάρη Λεμπιδάκη. Βλέπω έναν τίτλο "Οι Ράδιο Αρβύλα εκτόπισαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου". Γιατί δεν με πήρε τηλέφωνο ένας άνθρωπος να με ρωτήσει; Όταν ξεκίνησε ο Εκατομμυριούχος ξεκίνησε με αυτή την προοπτική, ότι όταν επιστρέψουν οι Ράδιο Αρβύλα θα σταματήσει. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εμείς έπρεπε να καλύψουμε αυτό το κενό. Γιατί πρέπει να δημιουργούμε από το πουθενά εντάσεις; Ο εκατομμυριούχος πήρε παραγγελία για άλλα 100 επεισόδια, χωρίς υπερβολές και καυγάδες»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άλλαξαν οι εποχές, οι παρουσιαστές...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση

«Είμαι ένας από τους ανθρώπους που έζησε αυτόν τον έρωτα...» - Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την δικαστική διαμάχη Χρηστίδου και Μαραντίνη