Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός από τον Ορέστη Χαλκιά και τον Γιώργο Μπένο (δείτε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξή τους για την σειρά) σε εκπομπή του Mega, μίλησε και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου το πρωί της Πέμπτης 20/10, λίγο πριν δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το δεύτερο επεισόδιο του Maestro, στο οποίο συμμετέχουν.

Eίναι μια από τις ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στη σειρά, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (δείτε εδώ ποιος άλλος ηθοποιός μίλησε για εκείνον επίσης) ενώ αποκάλυψε ότι έχει βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά στην προσωπική της ζωή.

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου

«Πριν μου προτείνει τον ρόλο στο “Maestro” ο Χριστόφορος, τον είχα δει στον ύπνο μου. Την ίδια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για τον ρόλο» είπε χαρακτηριστικά. Δε θεωρώ τόλμη το να μιλήσει κάποιος όταν δέχεται μια κακοποιητική συμπεριφορά, είναι χρέος μας. Γιατί να είναι κάτι που θα κρύψεις αν σου έχει συμβεί;.. Μου έχει συμβεί κακοποιητική συμπεριφορά. Δε φοβήθηκα να το μοιραστώ απλά, όταν το μοιράστηκα, οι άνθρωποι που το μοιράστηκα έκαναν σαν να μη συνέβη.

Σαν να μην έγινε τίποτα. Αυτό που μου συνέβη δεν ήταν μέσα στον χώρο και κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου διαδρομής δε μου έχει συμβεί κάτι, αυτό ήταν στην προσωπική μου ζωή. Δε ξέρω αν αφήνουμε κάτι στο παρελθόν απλά αποδεχόμαστε ότι κάποια πράγματα είναι κομμάτι μας. Αποδέχομαι ότι αυτό είναι κομμάτι μου, είναι βίωμά μου… Δε νιώθω πλέον τόσο ανοιχτή την πληγή όσο παλιά, ούτε ξυπνάω με εφιάλτες ότι κάποιος με χτυπάει.

Γεννήθηκα στην Τασκένδη και έζησα τα πρώτα μου χρόνια εκεί, εδώ ήρθα στα 7 μου χρόνια και με αντιμετώπιζαν ως το «ρωσσάκι». Επειδή είχαμε σαν συνήθεια να τρώμε σούπα και να πίνουμε τσάι κάθε μέρα, θυμάμαι πως κάποια στιγμή γειτόνισσες ρώτησαν τη μητέρα μου αν τα παιδιά της ήμασταν άρρωστα» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Η μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη μυθοπλασία είναι γεγονός, καθώς το πρώτο επεισόδιο του Maestro έχει προβληθεί και αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης 20/10 να δούμε τη συνέχεια της γνωριμίας του Ορέστη και της Κλέλιας...(δείτε εδώ το κόστος ενός επεισοδίου της σειράς).

Καθώς ο Ορέστης γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του νησιού, συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής τους δεν είναι τόσο τέλειος όσο φαίνεται. Σφυρηλατεί προσωπικές σχέσεις και αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά για κάθε άτομο. Όταν η Μαρία και ο Σπύρος πέφτουν θύματα της κτηνωδίας του Χαράλαμπου, ο Ορέστης παίρνει θέση. Τα συναισθήματά του για τη Σίλια εντείνονται, αλλά δεν τα κάνει πράξη γνωρίζοντας ότι θα ήταν λάθος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ήρθαν τα ευχάριστα μετά την πρεμιέρα! Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του μετά τo Μaestro

Maestro: «Η σειρά ήταν να προβληθεί...» - Αυτό ήταν το αρχικό πλάνο της πρεμιέρας πριν αναβληθεί