Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες πριν προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο της διθυραμβικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro (δείτε εδώ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε), το πρωί της Πέμπτης 20/10, ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος, που υποδύονται το gay ζευγάρι μιλάνε για τους ρόλους τους και αποκαλύπτουν τα πάντα στο Mega Καλημέρα.

Γιώργος Μπένος και Ορέστης Χαλκιάς αποκαλύπτουν για το Maestro

«Και η σκηνή που δέχομαι βία από τον πατέρα μου και η σκηνή που με βρίσκει ο Αντώνης, ήταν απαιτητικά και δύσκολα γυρίσματα. Εγώ ευτυχώς έχω τα καλά στοιχεία του ρόλου μου. Ως έφηβος αν και ένιωθα αποδοχή από τους γονείς μου, ως έφηβος πάντα αντιδράς», είπε ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Ο Σπύρος έχει πολλά σκοτάδια. Εγώ στην εφηβεία μου έχασα τον θείο μου και μου στοίχισε και με επηρέασε. Υπήρχαν φορές που δεν ήθελα να πάω ούτε στο σχολείο» είπε ο Γιώργος Μπένος με την σειρά του.

Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι να μπαίνεις σε άλλους ρόλους από αυτό που είσαι. Δεν μπορούμε να εστιάζουμε στο ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται. Ο Αντώνης με τον Σπύρο δώσανε ένα φιλί, αυτό είναι το σοκαριστικό; Εκεί θα εστιάσουμε» είπαν και οι δύο.

«Στον Χριστόφορο δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη!»

Ο Φάνης Μουρατίδης, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εξομολογήθηκε τα πάντα! Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που είπε το μεγάλο ναι στην σειρά, ενώ μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη σχετικά με την αναβολή της πρεμιέρας της λίγο καιρό πριν, μιας και ήταν σίγουρο πως η σειρά θα ξεκινούσε τον...

«Όταν είσαι περήφανος για τη δουλειά που έχεις κάνει, τότε θέλεις πιο πολύ να το μοιραστείς, φεύγει από το κομμάτι της υποχρέωσης για τη δουλειά και πάει στη χαρά να το μοιραστώ μαζί με τους άλλους, να πω στον κόσμο ότι αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, την πιστεύω και αξίζει να την απολαύσετε.

Με πήρε ο Χριστόφορος, μου πρότεινε τον ρόλο και είπε κατευθείαν ναι. Μου λέει ‘δε θες να διαβάσεις πρώτα το κείμενο’ και είπα όχι. Στον Χριστόφορο δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη, λες ακαριαία ναι. Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του, είναι σπουδαίας συνεργάτης, είναι ‘μαέστρος’ σε όλα από την παραγωγή μέχρι την επικοινωνία. Είναι παντού, δε μεταφέρει το άγχος του σε κανέναν, ακούει τους πάντες, είναι αφοσιωμένος 100% εκεί.

Ο Χριστόφορος είναι ένας δημιουργός που ξέρει ότι ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτόν. Όταν κάνεις ένα τέτοιο προϊόν σε ένα τέτοιο επίπεδο, θέλει γενναιότητα και ωριμότητα. Ο Χριστόφορος είναι στην πιο ώριμη φάση του. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει, νοιάζεται και φροντίζει τους ηθοποιούς και το συνεργοί του. Είναι πολυεργαλείο. Τα κάνει όλα αγόγγυστα, χωρίς παράπονο» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro spoiler: «Δε μου το κάνεις εύκολο» - Ο Ορέστης δε μπορεί να αντισταθεί στον έρωτα της Κλέλιας

«Δεν μπορούσαμε να...» - Η Κλέλια Ανδριολάτου περιγράφει την πιο δύσκολη σκηνή του Maestro

TAGS