Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες πριν προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο της σειράς (δείτε εδώ απόσπασμα που θα σας κόψει την ανάσα) που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης στην πρεμιέρα της, του Maestro, ο Φάνης Μουρατίδης, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εξομολογήθηκε τα πάντα!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που είπε το μεγάλο ναι στην σειρά, ενώ μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη σχετικά με την αναβολή της πρεμιέρας της λίγο καιρό πριν, μιας και ήταν σίγουρο πως η σειρά θα ξεκινούσε τον...

Ο λόγος που ο Φάνης Μουρατίδης είπε το ναι στον Παπακαλιάτη

«Όταν είσαι περήφανος για τη δουλειά που έχεις κάνει, τότε θέλεις πιο πολύ να το μοιραστείς, φεύγει από το κομμάτι της υποχρέωσης για τη δουλειά και πάει στη χαρά να το μοιραστώ μαζί με τους άλλους, να πω στον κόσμο ότι αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, την πιστεύω και αξίζει να την απολαύσετε.

Με πήρε ο Χριστόφορος, μου πρότεινε τον ρόλο και είπε κατευθείαν ναι. Μου λέει ‘δε θες να διαβάσεις πρώτα το κείμενο’ και είπα όχι. Στον Χριστόφορο δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη, λες ακαριαία ναι. Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του, είναι σπουδαίας συνεργάτης, είναι ‘μαέστρος’ σε όλα από την παραγωγή μέχρι την επικοινωνία. Είναι παντού, δε μεταφέρει το άγχος του σε κανέναν, ακούει τους πάντες, είναι αφοσιωμένος 100% εκεί.

Ο Χριστόφορος είναι ένας δημιουργός που ξέρει ότι ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτόν. Όταν κάνεις ένα τέτοιο προϊόν σε ένα τέτοιο επίπεδο, θέλει γενναιότητα και ωριμότητα. Ο Χριστόφορος είναι στην πιο ώριμη φάση του. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει, νοιάζεται και φροντίζει τους ηθοποιούς και το συνεργοί του. Είναι πολυεργαλείο. Τα κάνει όλα αγόγγυστα, χωρίς παράπονο» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η συγκίνηση του για την συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου βρέθηκαν στο πλατό του Mega Καλημέρα λίγες μέρες πριν, και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα όμως, ο ηθοποιός, έκανε μία αναφορά στην συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου (δείτε εδώ όσα ανέφερε η ίδια για την σειρά), και η στιγμή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

«Για εμάς ήταν μία σπουδαία εμπειρία, το χάρισμα το δικό του να μπορεί να μαζεύει ανθρώπους και να φτιάχνει χημείες και μια ομάδα…είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι που περάσαμε μας. Είμαι υποψήφιος δήμαρχος και σπόνσορας των πολιτισμικών και φέρνω τον «μαέστρο» για να ξεκινήσει ξανά το φεστιβάλ μουσικής στο νησί εξηγεί.

Η εφηβεία μου έχει συνδυαστεί με την Χαρούλα…είναι τα πρώτα τραγούδια που μαθαίνω να χορεύω, όλες οι αναφορές μου είναι από εκείνη την εποχή…με συγκινεί ακόμη. Ήταν τρομερά συγκινητικό…ήθελα να την απολαύσω…δεν θα το ξεχάσω ποτέ» προσθέτει για την πρώτη μέρα στο γύρισμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro 20/10 εξελίξεις: Ο Ορέστης αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα του για την Κλέλια - Μια κτηνωδία συγκλονίζει το νησί

«Δεν μπορούσαμε να...» - Η Κλέλια Ανδριολάτου περιγράφει την πιο δύσκολη σκηνή του Maestro