Από Πέννυ Μαστοράκου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 20/10 ήταν ο πολύ αγαπητός Φάνης Μουρατίδης (δείτε εδώ την συγκίνησή του για μία σπουδαία κυρία που συνεργάζεται), τον οποίο αυτή τη σεζόν τον απολαμβάνουμε σε έναν κομβικό, πρωταγωνιστικό ρόλο, στην υπερπαραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro.

Ο ίδιος μίλησε για τον χαρακτήρα του ήρωα που υποδύεται στην παρουσιάστρια, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πότε ήταν η ημερομηνία που θα παρακολουθούσαμε εξαρχής την πρεμιέρα της σειράς, και τελικά αναβλήθηκε παίρνοντας παράταση για τώρα.

Η αποκάλυψη του Φάνη Μουρατίδη για το Maestro

Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν αποκάλυψε ότι η σειρά, αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον περσινό Απρίλη, κάτι που δημιούργησε αγωνία και αναμονή στο κοινό που το περίμενε και οι αντιδράσεις του στην πρεμιέρα το απέδειξαν περίτρανα!

«Όταν κάνεις κάτι για το οποίο έχεις ήδη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το αίσθημα ότι έχει ενδιαφέρον, το περιμένεις πως και πως. Η σειρά ήταν να προβληθεί πέρυσι τον Απρίλη. Η αναμονή έγινε τεράστια».

Μην χάσετε το αποψινό δεύτερο επεισόδιο της σειράς

Η μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη μυθοπλασία είναι γεγονός, καθώς το πρώτο επεισόδιο του Maestro έχει προβληθεί και αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης 20/10 να δούμε τη συνέχεια της γνωριμίας του Ορέστη και της Κλέλιας...(δείτε εδώ το κόστος ενός επεισοδίου της σειράς).

Καθώς ο Ορέστης γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του νησιού, συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής τους δεν είναι τόσο τέλειος όσο φαίνεται. Σφυρηλατεί προσωπικές σχέσεις και αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά για κάθε άτομο. Όταν η Μαρία και ο Σπύρος πέφτουν θύματα της κτηνωδίας του Χαράλαμπου, ο Ορέστης παίρνει θέση. Τα συναισθήματά του για τη Σίλια εντείνονται, αλλά δεν τα κάνει πράξη γνωρίζοντας ότι θα ήταν λάθος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ήρθαν τα ευχάριστα μετά την πρεμιέρα! Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του μετά τo Μaestro

Maestro spoiler: «Δε μου το κάνεις εύκολο» - Ο Ορέστης δε μπορεί να αντισταθεί στον έρωτα της Κλέλιας