Από Ελένη Μήτση

Η μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη μυθοπλασία είναι γεγονός, καθώς το πρώτο επεισόδιο του Maestro έχει προβληθεί και αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης 20/10 να δούμε τη συνέχεια της γνωριμίας του Ορέστη και της Κλέλιας...(δείτε εδώ το κόστος ενός επεισοδίου της σειράς).

Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο του Maestro

Καθώς ο Ορέστης γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του νησιού, συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής τους δεν είναι τόσο τέλειος όσο φαίνεται. Σφυρηλατεί προσωπικές σχέσεις και αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά για κάθε άτομο. Όταν η Μαρία και ο Σπύρος πέφτουν θύματα της κτηνωδίας του Χαράλαμπου, ο Ορέστης παίρνει θέση. Τα συναισθήματά του για τη Σίλια εντείνονται, αλλά δεν τα κάνει πράξη γνωρίζοντας ότι θα ήταν λάθος.

Η Κλέλια Ανδριολάτου περιγράφει την πιο δύσκολη σκηνή της σειράς

Μια νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά βλέπουμε να φιλοξενεί το Mega με το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να έχει συστηθεί με το πρώτο του επεισόδιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Βασική ηρωίδα της σειράς είναι η Κλέλια Ανδριολάτου, που υποδύεται την Κλέλια. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Bηmagazino μιλώντας για την εμπειρία της στη σειρά αλλά και για τις σκηνές, που τη στιγμάτισαν από τα γυρίσματα σε Παξούς και Κέρκυρα (δείτε εδώ την ταινία με την οποία έχει κοινά σημεία η σειρά).

Με την ηρωίδα σας στην πραγματική ζωή σάς ενώνουν κοινά στοιχεία;

«Με την “Κλέλια”, τον ρόλο μου, έχουμε κοινούς παρονομαστές. Είναι ένα πλάσμα γεμάτο πάθος για ζωή, ενέργεια. Κυνηγά τον έρωτα και προσπαθεί ό,τι αγγίζει η φαντασία της να το αποτυπώνει στην πραγματικότητα. Η ηρωίδα αυτή πορεύεται προς το φως παρατηρώντας και ξεφεύγοντας από τα σκοτάδια των άλλων».


Μπορείτε να μας μεταφέρετε την πιο έντονη εμπειρία που ζήσατε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς στους Παξούς, αλλά και την πιο αστεία;

«Αναμφισβήτητα η πιο έντονη σκηνή για εμένα ήταν η σκηνή του μουσικού φεστιβάλ με τις μπάντες και τη φωνή της Χάρης να αντηχεί στα μεγάφωνα του νησιού. Μας συγκίνησε τόσο που δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το γύρισμα. Το τοπίο, το φως, το ηλιοβασίλεμα και η μουσική δημιουργούσαν ένα “συνονθύλευμα παραμυθιού”. Από την άλλη, η πιο αστεία σκηνή ήταν μία στιγμή που ο Χριστόφορος “ξέφυγε” από όλους τους ρόλους που δημιούργησε στο σετ, από όλες τις ευθύνες, και το έριξε λίγο έξω. Του είχε “κολλήσει”, θυμάμαι, ένα τραγούδι και το τραγουδούσε συνέχεια. Μας έπιασε όλους νευρικό γέλιο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γυρίσουμε τη σκηνή. Τελικά τα καταφέραμε».

Κλέλια Ανδριολάτου

Η σειρά είναι γυρισμένη με κινηματογραφική αισθητική. Αλήθεια, ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντήσατε;

«Η δυσκολία έγκειται στις καιρικές συνθήκες. Πολλές φορές, ειδικά όταν άρχισε να χειμωνιάζει, ο καιρός στεκόταν εμπόδιο. Το γεγονός ότι η ιστορία διαδραματιζόταν καλοκαίρι και το σώμα μας “ούρλιαζε χειμώνα μάς δυσκόλεψε αρκετά».

Τη γιαγιά σας στη σειρά υποδύεται η Χάρις Αλεξίου. Πώς είναι η συνεργασία μαζί της;

«Η Χάρις είναι ένας άνθρωπος που πορεύτηκε σε αυτή τη δουλειά με καρδιά ανοιχτή. Παρά τη μυθική καριέρα της αποφάσισε πως στο σετ έχει να μάθει και να ακούσει. Είναι ένας εξαιρετικά δοτικός άνθρωπος με νοιάξιμο και τρυφερότητα. Και φυσικά είναι το γέλιο μας. Μας χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς. Ως νεότερη, αυτό που κρατάω στην καρδιά μου είναι το πολύτιμο μάθημα της ταπεινότητας, της καλοσύνης και της δίψας της για ζωή».

Στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τελικά τι ξεχωρίζετε; Ποια είναι η πιο δυνατή στιγμή που ζήσατε μαζί του στη διάρκεια των γυρισμάτων;

«Δεν ξέρω αν μπορώ να ξεχωρίσω μία στιγμή. Θα σταθώ περισσότερο στην τριβή. Η στενή μας σχέση μάς έφερε τόσο κοντά που η χημεία μας και η επικοινωνία μας εξελισσόταν συνεχώς αλλά και συνεχίζει να εξελίσσεται. Είναι ένας άνθρωπος που μας σέβεται, μας ακούει, μας νοιάζεται και είναι κοντά μας σε ό,τι χρειαστούμε. Εγώ ξεχωρίζω τον ερωτικό πυρήνα που έχει για τη δουλειά του και τον τρόπο με τον οποίο τον μοιράζεται μαζί μου», λέει η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ήρθαν τα ευχάριστα μετά την πρεμιέρα! Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του μετά τo Μaestro

«Αισθάνομαι σαν τον μπαμπά που...» - Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά την πρεμιέρα του Maestro

TAGS