Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Maestro (δείτε εδώ απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο) η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για όλα!

Οι δύο πρωταγωνιστές, αποκάλυψαν για την γνωριμία τους και πως η νεαρή ηθοποιός έπεισε τον σεναριογράφο για τον ρόλο της, αλλά διηγήθηκαν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, πέρυσι τέτοια εποχή στους Παξούς.

Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών του Maestro

«Τα γυρίσματα αυτά στη βάρκα έγιναν τέτοια εποχή ακριβώς πέρυσι. Την προηγούμενη μέρα έβρεχε. Το πρόβλημά μας στους Παξούς ήταν ο καιρός γιατί πέρυσι έκανε πολύ δύσκολο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Μόλις έβγαινε λίγο ήλιος, τρέχαμε στο πίσω μέρος του νησιού και κάναμε όλα τα καλοκαιρινά. Υπήρχαν πολλές σκηνές που κρυώναμε.»

«Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες προς Οκτώβρη. Έρχεται λοιπόν ο Οκτώβρης…» ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να συμπληρώνει: «Είχαμε αφήσει τις πιο δύσκολες του ζευγαριού για το επεισόδιο 8 και 9 για το τέλος. Έλα όμως που ήρθε χειμώνας».

Η Κλέλια Ανδριολάτου πρόσθεσε για τις δυσκολίες των γυρισμάτων: «Μιλάμε τώρα για πολύ σοβαρό κρύο. Τρέμαμε, κρατούσαμε ζεστά μπουκάλια με νερό για να αντέξουμε στο γύρισμα. Φυσούσε, είχε βροχή… Τρέμαμε από το κρύο. Είχαμε κουβέρτες και κάναμε “1,2,3” και την πετάγαμε για να κάνουμε τη σκηνή» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια της σειράς.

Η αποκάλυψη για τις ερωτικές σκηνές

Μετά την Πέμη Ζούνη και την αποκάλυψή της για εκείνον, για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την συνεργασία τους στο Maestro, του οποίου την πρεμιέρα περιμένουμε πως και πως, μίλησε στο Happy Day η Κλέλια Ανδριολάτου το πρωί της Τρίτης 27/9.

Η λαμπερή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα για τις δυσκολίες των γυρισμάτων της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στις ερωτικές σκηνές με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, αλλά και στο πως τις βίωσε.

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο.

Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Στις ερωτικές σκηνές δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Είχε τόσο κρύο, ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε» είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι ένας έρωτας...» - Η αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τη συμμετοχή της στο β' κύκλο της σειράς του Παπακαλιάτη

Maestro: Πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη