Από TV24 Team

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φουλάρει για πρεμιέρα με τον «Maestro» στο Mega στις 13 Οκτωβρίου, στις 10.30, κι εμείς ενώ αναμένουμε μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα για την πολυσυζητημένη σειρά!

Η πανδημία τού άλλαξε τα σχέδια και, ενώ ετοιμαζόταν να γυρίσει νέα ταινία, αποφάσισε να γράψει μια σειρά για την επόμενη μέρα μετά το lockdown.

Κόστισε ακριβά η έμπνευση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως συμβιβάστηκε σε ό,τι αφορά στα στάνταρ καλαισθησίας που τον χαρακτηρίζουν - και χρειάζεται μόνο μια ματιά στο budget για επιβεβαίωση. Γύρω στις 300.000€ κοστίζει το κάθε επεισόδιο του “Maestro” (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε επιδότηση), κάτι που σημαίνει πως δεν έγινε καμία έκπτωση στο καλλιτεχνικό του όραμα. Γι' αυτό, άλλωστε, συζητάει και με το Netflix.

Από συνεργάτες-κολλητοί!

γυρίσματα maestro

Δεν έτυχε... πέτυχε η πρώτη τους συνάντηση στη μεγάλη οθόνη για χάρη της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος». Η Μαρία Καβογιάννη δεν κρύβει την τεράστια αγάπη στο πρόσωπό του, καθώς και ότι ανυπομονούσε γι' αυτό το καλλιτεχνικό reunion. «Της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα. Οπότε απαιτεί έναν αγγλόφωνο ρόλο», σχολίαζε εκείνος με χιούμορ, ενώ η ηθοποιός τού έκανε παράπονα στα... Αγγλικά.

Ραντεβού του... χρόνου!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης maestro

Παρότι δεν έχει προβληθεί το πρώτο επεισόδιο (δείτε το εδώ), είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από το Mega και έχει επιβεβαιωθεί πως η σειρά θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά. Ακόμα δεν είναι σίγουρο το πότε θα ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα, πάντως αναμένεται να αργήσουν με δεδομένο πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ακόμα δεν έχει οριστικοποιήσει σεναριακά τα νέα επεισόδια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το Mega

«Δεν με αγχώνει ο...» - Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro