Από Στέλλα Μούτσιου

Στο The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 10/10, πέρα από την Βέρα Μακρομαρίδου, βρέθηκε και ο Παναγής Τζωρτζάτος. Ο ίδιος εργάζεται αυτό το διάστημα ως ραδιοφωνικός παραγωγός, ωστόσο στο παρελθόν είχε βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Εξήγησε, λοιπόν, πως θεωρεί ότι αυτός ο ρόλος δεν του ταιριάζει, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη σχετικά με την περίοδο συνεργασίας του με το διάσημο μοντέλο.

Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Τζωρτζάτου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν μπορώ να κάνω το σχολιαστικό κομμάτι σε ένα πάνελ. Δεν μου πάει και δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έφυγα στεναχωρημένος γιατί μου είχαν παρουσιάσει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που τελικά βγήκε. Την πρώτη εβδομάδα τα νούμερα δεν ήταν καλά και ξεκίνησαν οι αλλαγές», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εκείνη την περίοδο ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος. Με φωνάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο καμαρίνι της και βάζει τα κλάματα. Και μου ανακοίνωσε ότι το κανάλι θέλει να μου μειώσει τις οικονομικές απολαβές και τον χρόνο μου στην τηλεόραση και ήξερε ότι δεν θα το δεχτώ και ότι θα έφευγα από την εκπομπή.

Με πείραξε που το κανάλι σαν πρώτη επιλογή είχε να διώξει έναν άνθρωπο, που πριν ένα μήνα κάναμε βιντεοκλήση από το μαιευτήριο. Και μου είπαν ότι το βλέπω πολύ συναισθηματικά και πώς η τηλεόραση έτσι είναι».

Σπάνε όρο στον συμβόλαιό του μοντέλου στο ΣΚΑΪ;

Από τη μια μέρα στην άλλη ήρθαν τα πάνω κάτω για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Προς Θεού οι σχέσεις της με το κανάλι είναι πολύ καλές, το Love island και η απόδοσή του είναι το θέμα.

Μπορεί η πρεμιέρα να σημείωσε αρκετά υψηλά ποσοστά αλλά οι επόμενες ημέρες που ακολούθησαν κατέληξαν σε... μονοψήφια. Όποιος ξέρει από τηλεόραση γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό είναι κακό πράγμα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως σας είχαμε αποκαλύψει είχε βάλει ένα και μοναδικό βέτο για το συμβόλαιό της με τον σταθμό όσον αφορά το Love island: να μην γίνει ποτέ big brother, να μην παίξουν ποτέ εξωφρενικά πικάντικες σκηνές με απαγορευμένα πλάνα κλπ κλπ γιατί δεν θέλει να χαλάσει την φήμη της. Το έχει παρουσιάσει στον κόσμο σαν ένα παιχνίδι έρωτα και αγάπης και σε αυτό το μουντ θα ήθελε να παραμείνει.

Η πτώση στα νούμερα έκανε τον σταθμό να αναρωτιέται για το αν πρέπει να αρχίσει να προσθέτει στα επεισόδια πιο πικάντικα πλάνα μπας και προσεγγίσει μεγαλύτερη βαθμίδα κοινού κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη 100% την Ηλιάνα.

Σίγουρα θα γίνει meeting με το κανάλι τις επόμενες ημέρες οπότε εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άλλαξαν οι εποχές, οι παρουσιαστές...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση

«Ότι και να γίνει θα τον θυμάμαι!» - Η συγκινητική αποκάλυψη του Λεωνίδα Καλφαγιάννη για γνωστό ηθοποιό στο The 2night Show