Από TV24 Team

Όταν άρχισε να φημολογείται πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητά με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει την παρουσίαση του Love Island κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει και κανείς δεν φανταζόταν πως θα πει το ναι.

Όταν έγινε γνωστό πως είπε το ναι οι περισσότεροι έπεσαν από τα σύννεφα κι αυτό γιατί το Love island στο εξωτερικό είναι ένα ωμό και γεμάτο σεξουαλικές σκηνές ριάλιτι, απαγορευμένες και σίγουρα κατακριτέες για την ελληνική τηλεόραση.

Η πρεμιέρα του στην Ελλάδα χαντακώθηκε από τους τηλεθεατές, με βάση τα όσα έγραψαν στο twitter. Η γνώμη τους φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης που έπεσαν στα μονοψήφια από την δεύτερη κιόλας ημέρα. Η Ηλιάνα, επίσης, σημείωσε αρκετά αρνητικά σχόλια για το ότι δέχθηκε να παρουσιάσει κάτι τέτοιο.

Μια φθηνή απομίμηση του Big Brother. Έτσι νομίζουν όλοι πως θα είναι αλλά εμείς εδώ στο Tv-24.gr μάθαμε πραγματάκια που δεν έχουν γραφτεί πουθενά και μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε πως η Ηλιάνα έκανε καλό deal για να μην χαλάσει το όνομά της.

Η συμφωνία της Ηλιάνας με τον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Ηλιάνα πέρα από έναν πολύ δυνατό μισθό στο συμβόλαιο έβαλε κι έναν απαράβατο κανόνα. Τα πλάνα ΔΕΝ θα ξεφύγουν, δεν θα δούμε παίκτες να συνουσιάζονται στο μπάνιο ούτε θα υπάρξει καν τέτοια υπόνοια από κανέναν στο παιχνίδι.

Επίσης, οι παίκτες θα σέβονται ο ένας τον άλλον και θα μιλάνε με σεβασμό. Αυτές ήταν οι μόνες απαιτήσεις που είχε η Ηλιάνα, κι αφού σιγουρεύτηκε πως θα τηρηθούν γι' αυτό είπε και το μεγάλο ναι...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Είναι σα να μπήκε σε αποχυμωτή, δείχνει άρρωστη" - Σάλος στο twitter με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του Love island

Love Island: Ανέβηκε απότομα ο υδράργυρος στην βίλα! Η γιόγκα της Χριστίνας που έσπειρε τον πανικό στους παίκτες