Από TV24 Team

Τρεις μέρες έχουν περάσει από τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου ερωτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Love Island. H βίλα του έρωτα άνοιξε τις πόρτες της και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχθηκε τα αγόρια και τα κορίτσια που θα προσπαθήσουν να βρουν το ταίρι τους στη μαγευτική Τενερίφη.

Μπορεί η πρεμιέρα του show να ήταν επιτυχημένη, ωστόσο καθώς περνούν οι μέρες, τα νούμερα τηλεθέασης σημειώνουν πολύ μεγάλη πτώση.

Οι εξελίξεις στο ριάλιτι είναι ραγδαίες, μιας και παρόλο που έχουμε δει μόνο τρία επεισόδια, έχουμε ήδη παρακολουθήσει τον πρώτο χωρισμό, καθώς και την είσοδο μίας νέας παίκτριας που ήρθε για να ταράξει τα νερά του παιχνιδιού.

Η τηλεθέαση που έκανε χθες (1/10) το Love Island

Το βράδυ του Σαββάτου (1/10) στα προγράμματα των καναλιών υπήρχαν κανονικά τόσο ο Σασμός όσο και η Γη της Ελιάς, οι δύο μεγάλες σειρές που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Ωστόσο, καμία από τις δύο αυτές σειρές δεν έπεσε πάνω στο Love Island, το οποίο είχε τον χώρο που θα ήθελε για να ανοίξει τα φτερά του στον πίνακα τηλεθέασης.

Ωστόσο το ριάλιτι του έρωτα παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στα μονοψήφια και συγκεκριμένα, σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 7,3% (5,8 - 8,4 - 5,7 - 5,4 - 8,8 - 10,2 - 7,5 - 6,4), έχοντας πάρει και αρκετά χαμηλό lead in από τον Γλυκάνισο που έπαιζε νωρίτερα (5,8%).

Late night

  • STAR: Asia Express (E) 10,2
  • MEGA: Το φιλί της ζωής 7,6
  • ALPHA: Ράκος Νο 14 και ο πρώτος μπουνάκιας 10,5
  • ΣΚΑΙ: Love Island 7,3
  • ΕΡΤ: Κάνε ότι Κοιμάσαι (Ε) 5,5

Φυσικά είναι νωρίς να μιλάμε για το μέλλον του ριάλιτι, ωστόσο το κανάλι του Φαλήρου έχει δείξει πως οι αποφάσεις που παίρνει για τα προγράμματά του είναι άμεσες. Αυτό αποδείχθηκε άλλωστε και με την αλλαγή που έγινε στον προγραμματισμό του Γλυκάνισου, μόλις μία μέρα μετά την πρεμιέρα του. Ίσως οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για το Love Island να είναι λίγο πιο έκτακτες απ' ό, τι θα περίμενε κανείς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το βέτο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΙ για το Love Island - Γι' αυτό είπε το ναι στην παρουσίαση!

Οι άλλοι παίρνουν 2.000 ευρώ τον μήνα ενώ αυτός... - Με πόσα λεφτά αμείβεται ο Αλέξανδρος στο Love Island