Από TV24 Team

Το πολυσυζητημένο παιχνίδι έρωτα του ΣΚΑΙ, το Love island, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 29/9 στην late night ζώνης και πέραν του ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν πιο αδύνατη και πιο κούκλα από ποτέ, τα πλάνα και οι νέες γνωριμίες στην Τενερίφη φάνηκε να συνεπήραν το τηλεοπτικό κοινό.

Τα νούμερα τηλεθέασης της AGB κατέγραψαν - μετά από αρκετό καιρό - εντυπωσιακά ποσοστά στην συγκεκριμένη ζώνη του σταθμού του Φαλήρου.

Το Love island είχε ανοδική πορεία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε lead in 8,4 από την ταινία "Η Λίζα και η άλλη" και κατάφερε από το πρώτο κιόλας τέταρτο να το πάει στο 12,1 κάτι πραγματικό πολύ θετικό για τον σταθμό. Πιο συγκεκριμένα το Love island έφτασε στο δυναμικό κοινό το 14% (8,4-12,1-14,7-16,3-13,9-15,0-17,4-23,1).

Μπορεί απέναντί του έπαιζε το Παρά πέντε στο Mega που έφτασε το 20,2% αλλά η Ηλιάνα σαν πρώτη επαφή τα πήγε πάρα πολύ καλά! Το θέμα είναι... αυτή η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί;

Τι θα δούμε απόψε 30/9 στο love island

Ο Αλέξανδρος, παλιός γνώριμος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, έχει 24 ώρες στην διάθεσή του να διαλέξει όποιο κορίτσι θέλει για ταίρι του. Απόψε 30/9 θα γίνουν τα μεγάλα αποκαλυπτήρια. Πριν από αυτό, όμως, θα δούμε πως θα επικρατήσει μεγάλη ένταση στο σπίτι του έρωτα αφού τα αγόρια νιώθουν ήδη την απειλή του.

Υπενθυμίζουμε πως αυτός που θα βρεθεί χωρίς ταίρι στο τέλος της ημέρας ενδέχεται να βρεθεί κι εκτός σπιτιού και το όνειρο να τελειώσει πολύ γρήγορα γι' αυτόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξανθιά με έντονα χείλη - Στο Love Island η σωσίας της Μαρίνας Πατούλη

Αποκλειστικό: Ξεπερνούν κατά πολύ τον βασικό μισθό - Τα ποσά που θα παίρνουν ανά μήνα οι παίκτες του Love Island