Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την Μαριάννα Τουμασάτου και τις αποκαλύψεις για την ζωή της, σε αποκαλύψεις προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 6/10 και ο λαμπερός Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο The 2night Show. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε για την προσωπική του ευτυχία, αλλά και για το σοβαρό ατύχημα στο οποίο ο Σταύρος Σβήγκος σαν να τον "έσωσε".

Η συγκινητική αποκάλυψη του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

«Όταν έπαθα το ατύχημα, ο Σταύρος Σβήγκος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε από πάνω μου και ήταν η φωνή του που άνοιξα τα μάτια μου. Τυχαία βρέθηκε στο σημείο, άφησε το αυτοκίνητό του και έτρεξε να με βοηθήσει. Αυτόν τον άνθρωπο ό,τι και να γίνει στα 80 μου αυτόν τον άνθρωπο θα τον θυμάμαι» ανέφερε για το σοβαρό τροχαίο και συνέχισε για το επάγγελμά του...

«Το είπα αλλά η πραγματικότητα δεν με δικαίωσε. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μπήκα σε αυτόν το χώρο επειδή το ήθελα, προέκυψε. Κάθε φορά που ήταν να φύγω, κάποιος με κρατούσε. Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή τελικά, την ανάγκη μου να καταλάβω τι θέλεις και να σου δώσω με τη μετάφρασή μου αυτό που θα σε πάει μέχρι το τέλος της μέρας.

Τελικά την πάτησα. Δεν θέλω να αποχωρήσω από αυτόν το χώρο, αλλά να την παλέψω με έναν άλλον τρόπο. Για αυτό λέω ότι από αυτήν την κατάσταση βγαίνω νικητής, ακόμα κι αν δεν μου βγει».

Όσα ανέφερε λίγες μέρες πριν ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή

Το βράδυ της Τετάρτης 28/9 στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, η οποία και στο σημερινό επεισόδιο αποθεώθηκε από το κοινό (δείτε εδώ τα επικά σχόλια του Twitter).

O γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σειρά, για τους συναδέρφους του, ενώ μάλιστα με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρωταγωνιστή Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

«Είναι πολύ ωραίο το σενάριο. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερο παιδί. Είναι μία κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες τι φάση, αλλά είναι γ@@ω τα παιδιά. Είναι αγαπητός, ευθύς, ντόμπρος και είναι πολύ ωραία και η Μάρθα Λαμπίρη. Θα μείνει, θα δουλέψει χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τον διώξανε!» - To άγνωστο περιστατικό του γιου του Πέτρου Λαγούτη με το θέατρο Τέχνης

«Οι γονείς μου είναι από...» - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της πρωταθλήτριας Ελίνα Τζένγκο