Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία αναφορά στον Νίκο Μάνεση έκανε το πρωί της Τρίτης 11/10 η Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ τι είχε σχολιάσει πριν λίγες μέρες), μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα, σχετικά με τις νέες δηλώσεις του παρουσιαστή, και την ανάλυση, προκειμένου να εξηγήσει το θέμα που άνοιξε πριν λίγες μέρες, για τα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια ερωτήθηκε για την περίοδο που είχαν συνεργαστεί, αν είχε αυτές τις ασχολίες ο παρουσιαστής, και τότε θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την συνεργασία της με τον Μάνεση

«Δε θυμάμαι αν είχε τέτοιο καημό τότε για τα νούμερα. Έχω κάνει απόσβεση… Τα διαβάζαμε λίγο διαφορετικά τα νούμερα τότε. Κοιτάγαμε ποιος έβγαινε κάθε τέταρτο και έκανε νούμερα για να τον βγάζουμε συχνότερα, αν έκανε νούμερα το λίνκ από το κέντρο ή την επαρχία, αν πήγαινε περισσότερο η τυρόπιτα από τη σπανακοτυρόπιτα… Έτσι διαβάζαμε τα νούμερα».

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη

Η τοποθέτηση της για το σκηνικό στον αέρα του Πάμε Δανάη

Τις τελευταίες μέρες είχαν σημειωθεί αρκετές αντιδράσεις σε πολλές εκπομπές (δείτε εδώ την τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά στο ζήτημα) , μετά από τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση τον αέρα της εκπομπής του, και το "κόλπο" που έκανε για τα νούμερα τηλεθέασης όπως αποκάλεσε.

Η Ελεονώρα Μελέτη, πρώην συνεργάτιδά του με την οποία οι σχέσεις τους δεν είναι αι τόσο καλές μετά την εκπομπή που συνυπήρξαν στο παρελθόν, σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 με ένα βίντεο όλο νόημα στο Instagram, το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο Πάμε Δανάη μεταξύ του Μάνεση και του Άρη Καβατζίκη, το σχολίασε και μέσα από το Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 5/10.

«Ήταν μια δύσκολη μέρα, ξύπνησε στραβά ο άνθρωπος εχθές, και χθες… Μήπως δεν κατάλαβε ο κύριος Μάνεσης ότι γίνεται φάρσα;» ανέφερε αρχικά γελώντας η παρουσιάστρια.

«Δεν πρόλαβε ο Άρης να του εξηγήσει ότι έκανε φάρσα. Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις. Εντάξει, με έναν συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πολλά πρόσωπα και δεν έχει παρεξηγηθεί κανείς. Δε περιμένεις από έναν άνθρωπο που σε ζωντανές συνδέσεις ζητάει να σταματήσουν τους περαστικούς.

Αυτό όταν το κάνει δε φαίνεται κακιά δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα. Δεν έχουν όλοι την έγγραφη αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Περιμένεις από έναν άνθρωπο που κάνει μια μη στημένη εκπομπή ότι δε θα πει σε έναν άλλο δημοσιογράφο ότι κάνει ποινικό αδίκημα» είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν το ξέρει ο κύριος Μάνεσης...» - Η όλο νόημα απάντηση της Ναταλίας Γερμανού μετά τη "θύελλα" που έφεραν οι δηλώσεις του

«Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος!» - Η αποκάλυψη του Τεργιάκη για όσα πραγματικά συνέβησαν στη συνεργασία με τον Μάνεση