Από Πέννυ Μαστοράκου

Από το πρωί της Δευτέρας 3/10, αρκετά έχουν σχολιαστεί από πολλά άτομα στις εκπομπές της πρωινής ζώνης, οι δηλώσεις του παρουσιαστή Νίκου Μάνεση, τις οποίες έκανε νωρίτερα την ίδια μέρα μέσα από την εκπομπή του, οι οποίες αφορούσαν μεταξύ άλλων τα νούμερα τηλεθέασης.

Όλα αυτά συζήτησαν και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, ο οποίος ήταν στην επίμαχη εκπομπή την οποία ανέφερε ο Μάνεσης στις δηλώσεις του, να παίρνει τον λόγο και να αποκαλύπτει ακριβώς το όλο παρασκήνιο καθώς είχαν αποχωρίσει όλοι από την εκπομπή και είχε μείνει μόνος του ο παρουσιαστής.

Τι συνέβη με την εκπομπή που ήταν ο Τάσος Τεργιάκης και ο Νίκος Μάνεσης

«Όπως είπε η Ελεονώρα, και συμφωνώ 100% μαζί της, φύγαμε όλοι και φύγαμε όλοι. Όταν μία εκπομπή πηγαίνει καλά και κάνει νούμερα τηλεθέασης, όλη η εκπομπή είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Όταν μία εκπομπή δεν πηγαίνει καλά, πάλι φταίμε όλοι. Στην εκπομπή αυτή στον Alpha, όταν με κάλεσαν να είμαι μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, στην αρχή δεν υπήρχε ο Νίκος Μάνεσης πουθενά. Στην πορεία μας είπαν ότι θα την σχεδιάζει ο Νίκος Μάνεσης και θα έχει το γενικό πρόσταγμα.

Όταν ξεκίνησε η εκπομπή την πρώτη εβδομάδα και πήγαινε πολύ καλά, όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Μόλις τη δεύτερη εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα και να πέφτουν οι κατραπακιές, ξαφνικά δεν έφταιγαν όλοι, έφταιγε η Ελεονώρα Μελέτη, ο Τεργιάκης, ο Γρηγοριάδης.

Πρώτη έφυγε η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα την έπαυσαν. Στην πορεία έφυγα κι εγώ αφού τα συζητήσαμε με το κανάλι και τελευταίος πριν λίγο καιρό έφυγε ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Είχαν προηγηθεί τρεις αποχωρήσεις δημοσιογράφων, οι οποίοι είπαν το πρόβλημά τους στη διεύθυνση του σταθμού.

Στις ποδοσφαιρικές ομάδες όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά διώχνουν τον προπονητή και δεν διώχνουν 11 παίκτες. Εδώ έγινε το αντίστροφο, έφυγαν 5-6 δημοσιογράφοι και η παρουσιάστρια. Ήρθε επικεφαλής σε ένα πρότζεκτ που δεν πέτυχε, φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τι είχε συμβεί τότε ανάμεσα σε Μελέτη και Μάνεση

Η Ελεονώρα Μελέτη και το κανάλι του ALPHA από το 2018 που η παρουσιάστρια ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Μεσάνυχτα», διατηρούν άψογες σχέσεις επαγγελματικές. Ωστόσο, όπως φαίνεται τα μαύρα σύννεφα ήρθαν με την συνεργασία της με τον Νίκο Μάνεση.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης καθώς και κάποιες έριδες που υπήρξαν ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Νίκο Μάνεση, έφεραν το οριστικό τέλος στην εκπομπή. Λίγο καιρό αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στα «Μεσάνυχτα» για να φύγει στο τέλος της σεζόν από το κανάλι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα σε βάψω ξανθιά να σε κάνω τη Μενεγάκη της εκπομπής» - Άναυδοι στον ALPHA με την ατάκα του Νίκου Μάνεση

«Μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο...» - Το ειρωνικό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τη... σύνταξη του Νίκου Μάνεση