Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τις πρωτοφανής δηλώσεις του Νίκου Μάνεση, οι οποίες προκάλεσαν σωρεία σχολίων από τις εκπομπές της πρωινής ζώνης την Δευτέρα 3/10, η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας πέτυχε την Ναταλία Γερμανού, την οποία και ρώτησε για την τοποθέτησή του γύρω από τα νούμερα τηλεθέασης και τον τρόπο που το ενδιαφέρον του κοινού για την εκπομπή του δεν καταγράφεται.

Η όλο νόημα απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για τον Νίκο Μάνεση

«Δεν το είδα αυτό που είπε ο Νίκος Μάνεσης. Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ να δω πώς μετράνε τα νούμερα οι εταιρείες, εγώ διαβάζω αυτά που στέλνουν σε όλους μας. Αυτά κοιτάζω, τώρα αν δεν αποτυπώνουν τα νούμερα και το ξέρει ο κύριος Μάνεσης εγώ δεν το ξέρω» είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων...

Η Φαίη Σκορδά "έστησε" στον τοίχο τον Νίκο Μάνεση για το κόλπο

Η Φαίη Σκορδά θέλησε και εκείνη νωρίτερα να σχολιάσει το κόλπο που έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανακοινώνοντας τη σύνταξή του καθώς και τα σχόλια που έκανε για τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής, φανερά ενοχλημένος με την τηλεθέαση που σημειώνει η εκπομπή του, μίλησε για αξιοπερίεργα πράγματα που παρατηρεί τα τελευταία χρόνια στον πίνακα με τα νούμερα, ενώ από τη μεριά της, η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως είναι άσχημο να σχολιάζει σε τέτοιο βαθμό την απήχηση της εκπομπής του.

Αφρομή για τα σχόλια αυτά της παρουσιάστριας αποτέλεσε το καρφί που πέταξε η Ελεονώρα Μελέτη για τον Νίκο Μάνεση και όσα είπε (δείτε εδώ το σχόλιο της παρουσιάστριας).

«Οι περισσότεροι τα συμβόλαια που υπογράφουμε είναι τριετή συν 1. Πρώτη φορά το ακούω αυτό, πρέπει να έχει υπογράψει πρόσφατα. Είναι μια εκπομπή που πάει πολύ καλά, σταθερή σε ό,τι και αν συμβαίνει. Είναι πολύ αυστηρό, δεν θέλω να πω αυτό που σκέφτομαι…

Μετά από μια τέτοια μεγάλη εμπειρία, πάρα πολλές ώρες στον αέρα και με αυτό το βιογραφικό για μία μέρα που πάτωσε; Εγώ τα περσινά νούμερα τα έβλεπα και ήταν μια χαρά. Μου κακοφαίνεται που ασχολείται με τα νούμερα ένας παρουσιαστής τέτοιου βεληνεκούς» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Κρίσιμο ραντεβού του ALPHA με τον Νίκο Μάνεση για την επί 5 χρόνια εκπομπή του

«Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος!» - Η αποκάλυψη του Τεργιάκη για όσα πραγματικά συνέβησαν στη συνεργασία με τον Μάνεση