Από Πέννυ Μαστοράκου

Τις τελευταίες μέρες είχαν σημειωθεί αρκετές αντιδράσεις σε πολλές εκπομπές (δείτε εδώ την τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά στο ζήτημα) , μετά από τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση τον αέρα της εκπομπής του, και το "κόλπο" που έκανε για τα νούμερα τηλεθέασης όπως αποκάλεσε.

Η Ελεονώρα Μελέτη, πρώην συνεργάτιδά του με την οποία οι σχέσεις τους δεν είναι αι τόσο καλές μετά την εκπομπή που συνυπήρξαν στο παρελθόν, σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 με ένα βίντεο όλο νόημα στο Instagram, το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο Πάμε Δανάη μεταξύ του Μάνεση και του Άρη Καβατζίκη, το σχολίασε και μέσα από το Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 5/10.

Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το σκηνικό στην εκπομπή της

«Ήταν μια δύσκολη μέρα, ξύπνησε στραβά ο άνθρωπος εχθές, και χθες… Μήπως δεν κατάλαβε ο κύριος Μάνεσης ότι γίνεται φάρσα;» ανέφερε αρχικά γελώντας η παρουσιάστρια.

«Δεν πρόλαβε ο Άρης να του εξηγήσει ότι έκανε φάρσα. Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις. Εντάξει, με έναν συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πολλά πρόσωπα και δεν έχει παρεξηγηθεί κανείς. Δε περιμένεις από έναν άνθρωπο που σε ζωντανές συνδέσεις ζητάει να σταματήσουν τους περαστικούς.

Αυτό όταν το κάνει δε φαίνεται κακιά δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα. Δεν έχουν όλοι την έγγραφη αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Περιμένεις από έναν άνθρωπο που κάνει μια μη στημένη εκπομπή ότι δε θα πει σε έναν άλλο δημοσιογράφο ότι κάνει ποινικό αδίκημα» είπε κλείνοντας.

Όσα συνέβησαν στον αέρα του ''Πάμε Δανάη''

Την Τρίτη 4/10 το ''Πάμε Δανάη'' αποφάσισε να του κάνει μια αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος, φάρσα με τον Καβατζίκη να είναι στεναχωρημένος από την παραλίγο παρεξήγηση τους.

Ν. Μ: Αν με παίρνετε να κάνω δηλώσεις, δηλώσεις κάνω μόνο μέσα από την εκπομπή μου.

Α. Κ: Βρισκόμαστε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη

Ν. Μ: Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε, δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα χωρίς την έγκρισή μου.

Αυτή τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα νομικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν το ξέρει ο κύριος Μάνεσης...» - Η όλο νόημα απάντηση της Ναταλίας Γερμανού μετά τη "θύελλα" που έφεραν οι δηλώσεις του

«Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος!» - Η αποκάλυψη του Τεργιάκη για όσα πραγματικά συνέβησαν στη συνεργασία με τον Μάνεση