Από Πέννυ Μαστοράκου

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση, σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, και η κορύφωση της παρεξήγησης συνέβη το πρωί της Τρίτης 4/10 με το τηλεφώνημα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον Νίκο Μάνεση.

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά το συμβάν, και έχοντας ήδη "προηγούμενα" με τον παρουσιαστή, ανέβασε ένα story στο Instagram με νόημα, καθώς είναι γνωστό πως οι σχέσεις τους είναι τεταμένες μετά την ρήξη της συνεργασίας τους πριν λίγα χρόνια.

Η όλο νόημα σπόντα της Μελέτη

«Μην κοιτάτε εμένα. Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εγώ απλά απολαμβάνω. Karma», ενώ συνόδευσε την ανάρτηση με ένα emoji το οποίο ανοίγει μία σαμπάνια και περνώντας το δικό της μήνυμα η παρουσιάστρια.

Το ειρωνικό σχόλιο της λίγες ώρες πριν

Τα σκηνικά αυτά δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει μέσα από το Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία όπως θα θυμάστε συνεργάστηκε με τον Νίκο Μάνεση πριν από μερικά χρόνια στον ALPHA με την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».

«Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά σίγουρα δεν ήταν η μόνη αποχώρηση που ανακοινώθηκε το σαββατοκύριακο. Είχαμε κι άλλη μία και βέβαια το αντίκρισμα, απ’ ότι θα καταλάβουμε όλοι, ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο και τα social media της εκπομπής. Βρε κουτό, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

  • Κ.ΤΣ.: Εσείς όταν κάνατε την εκπομπή μαζί, το έκανε και σε εσάς;
  • Ε.Μ.: Φταίγαμε εμείς, φταίγαμε οι μπροστά, οι παρουσιαστές.
  • Κ.ΤΣ.: Τότε έφταιγαν οι παρουσιαστές;
  • Ε.Μ.: Αφού φύγαμε όλοι.
  • Θ.Π.: Με βάση την επαγωγική μέθοδο, τώρα φταίει ο Νίκος, δεν φταίνε οι υπόλοιποι.
  • Ε.Μ.: Δεν ξέρω, μη με μπλέκεται σε αυτό το παιχνίδι.
  • Α.Ζ.: Δεν σας έστελναν τίποτα τότε στα social;
  • Ε.Μ.: Τότε είχαν μπλοκάρει για άλλο λόγο τα social.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος!» - Η αποκάλυψη του Τεργιάκη για όσα πραγματικά συνέβησαν στη συνεργασία με τον Μάνεση

«Δεν είναι σαφής, το πάει γύρω γύρω!» - Τα καρφιά της Έλενας Χριστοπούλου στην Ελεονώρα Μελέτη