Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δύο από τους χαρακτήρες που ήδη έχουν καταφέρει να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου, είναι η Πολυξένη (Θεοφανία Παπαθωμά), η μητριά της Ελισάβετ, καθώς και ο Θέμης (Λεωνίδας Κακούρης), ο πατέρας του Πέτρου.

Οι δυο αυτοί χαρακτήρες έχουν έντονο παρελθόν, το οποίο μάλιστα θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα και θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Από που γνωρίζονται Θέμης και Πολυξένη στο Μαύρο Ρόδο

Η Πολυξένη, μπορεί τώρα να ζει μία ήρεμη ζωή δίπλα στον Λευτέρη στο χωριό, ωστόσο πριν από πολλά χρόνια ήταν τραγουδίστρια και μάλιστα δούλευε σε κάποιο από τα μαγαζιά του Θέμη. Η ίδια γνωρίζει πως η κόρης της είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο, ωστόσο δεν ξέρει λεπτομέρειες για την οικογένειά του.

Θέμης Μαύρο Ρόδο

Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί

«Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ», της λέει.

Η Όλγα ωστόσο δεν πείθεται, ενώ μόλις μάθει την αγάπη που έχει ο Πέτρος για την Ελισάβετ, δε θα διστάσει να της κάνει πόλεμο (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στο Μαύρο Ρόδο

Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία τής Ελισάβετ. Όμως, ποιο είναι το τρομερό μυστικό που φυλά η Αυξεντία για τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι και συνεχίζει να τη στοιχειώνει;

Ο Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο, ενώ ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της και ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στα χοιροστάσιο.

Μαύρο Ρόδο 11/10

Ο Θέμης, που δεν πιστεύει τα όσα του είπε η γυναίκα του για το ξενοδοχείο, ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες, ενώ ο Βίκος «χοντραίνει» το παιχνίδι. Παράλληλα θα αποκαλυφθεί το μυστικό που συνδέει τον Θέμη με την Πολυξένη, ενώ η Ελισάβετ για πρώτη φορά μένει μόνη της σπίτι μαζί με τον Πέτρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Η μοναχή λιγουρευέται το τεκνό» - Τα σχόλια του twitter για τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ

Μαύρο ρόδο: Δεν είναι ένας αλλά δύο - Οι άντρες που θα διεκδικήσουν τη μοναχή Ελισάβετ