Από Στέλλα Μούτσιου

Το επεισόδιο της Τρίτης 11/10 προβλέπεται συγκλονιστικό για το Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί). Μία από τις σκηνές που θα παρακολουθήσουμε σήμερα θα μας καθηλώσει. Το Mega Καλημέρα παρουσίασε ένα απόσπασμα, κατά το οποίο η Πολυξένη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ πως δεν "πείραξε" ποτέ την μητέρα της.

Στην πραγματικότητα, όμως, όλα είναι πολύ διαφορετικά. Η Ισμήνη έχασε τη ζωή της εξαιτίας της, χωρίς ωστόσο να το θέλει πραγματικά. Πάνω στον τσακωμό τους εκείνη έπεσε κάτω και το χτύπημα ήταν μοιραίο. Μπροστά της ήταν και ο πατέρας της μοναχής, με τον οποίο αποφάσισαν πως θα κρατήσουν αυτή τη στιγμή κρυφή για πάντα.

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

Το σκοτεινό παρελθόν της Πολυξένης και του Θέμη

Δύο από τους χαρακτήρες που ήδη έχουν καταφέρει να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου, είναι η Πολυξένη (Θεοφανία Παπαθωμά), η μητριά της Ελισάβετ, καθώς και ο Θέμης (Λεωνίδας Κακούρης), ο πατέρας του Πέτρου.

Οι δυο αυτοί χαρακτήρες έχουν έντονο παρελθόν, το οποίο μάλιστα θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα και θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η Πολυξένη, μπορεί τώρα να ζει μία ήρεμη ζωή δίπλα στον Λευτέρη στο χωριό, ωστόσο πριν από πολλά χρόνια ήταν τραγουδίστρια και μάλιστα δούλευε σε κάποιο από τα μαγαζιά του Θέμη. Η ίδια γνωρίζει πως η κόρης της είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο, ωστόσο δεν ξέρει λεπτομέρειες για την οικογένειά του.

Θέμης Μαύρο Ρόδο

Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί

«Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ», της λέει.

Η Όλγα ωστόσο δεν πείθεται, ενώ μόλις μάθει την αγάπη που έχει ο Πέτρος για την Ελισάβετ, δε θα διστάσει να της κάνει πόλεμο (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - spoiler: «Τα είδε όλα, αποκλήρωσέ την!» - Η Πολυξένη επιβεβαιώνει τον χειρότερο φόβο της για την Ελισάβετ

Μαύρο ρόδο: «Η μοναχή λιγουρευέται το τεκνό» - Τα σχόλια του twitter για τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ