Από Πέννυ Μαστοράκου

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10, το πρόσωπο που έκανε ποδαρικό στην μεγάλη πρεμιέρα του Dot (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών στην έναρξη) ήταν ο λαμπερός Γιώργος Καράβας. Ο γνωστός κριτής του GNTM 5 μίλησε γι’ αυτόν τον νέο ρόλο, αλλά και την ιδιαίτερη σύνθεση αυτής της κριτικής επιτροπής, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Σοφία Χατζηπαντελή.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Καράβας για την Σοφία Χατζηπαντελή

«Τη λατρεύω τη Σοφία Χατζηπαντελή. Είναι το πρόσωπο της σεζόν. Είναι θεά. Είχαμε 8 γυρισματικές μέρες μαζί της. Ήταν απόλαυση. Κυριολεκτικά απόλαυση. Ήμασταν σίγουροι ότι ο κόσμος θα την αγαπήσει… Δεν την γνώριζα πριν. Η Σοφία ήταν πρόταση της Βίκυς και ήρθε και κόλλησε πολύ σωστά σε αυτή την επιτροπή.

Βγάζει το 101% της προσωπικότητάς της και αυτό αγαπά ο κόσμος σε εκείνη. Είναι ένα -πρόσωπο που εκπροσωπεί μια νέα τάξη πραγμάτων… Είναι η φωνή και το πρόσωπο αυτών των αλλαγών που έχουν επέλθει στη μόδα» είπε χαρακτηριστικά ο κριτής.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Σοφίας Χατζηπαντελή την ίδια μέρα

Είναι ένα από τα άτομα που δέχτηκε σφοδρή κριτική για την εξωτερική εμφάνισή της αλλά και για την συμμετοχή της στο GNTM 5 ως guest κριτής, αλλά και το άτομο που αγάπησε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό και η αποχώρησή της από το παιχνίδι δεν τους άρεσε καθόλου (δείτε εδώ τα σχόλιά τους στο Twitter που την ζητούν πίσω)!

Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το GNTM, στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε κυριολεκτικά για όλα.

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω.

Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» πρόσθεσε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από πάνω μέχρι κάτω με δαντέλα - Σπάνια φωτογραφία από το νυφικό της μητέρας της Σοφίας Χατζηπαντελή

GNTM 5: Η πρώτη αντίδραση της Χατζηπαντελή για το ειρωνικό σχόλιο στην Μαίρη Βιτίναρος - «Δεν την κοροϊδεύω!»