Από Ελένη Μήτση

Η ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πολύ εκκεντρικά μοντέλα με διεθνή καριέρα, την οποία και γνωρίσαμε καλύτερα ως κριτή του νέου κύκλου του GNTM.

Tο κορίτσι έχει έντονο χαρακτήρα και με πολύ εκρηκτικό τρόπο, στηρίζει ό,τι θεωρεί εκείνο όμορφο. Αγαπάει την Ελλάδα και μιλάει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα ελληνικά με το τόνο των κυπριακών.

Σπάνια φωτογραφία από τον γάμο των γονιών της Σοφίας Χατζηπαντελή

Πάντα μιλάει για τους γονείς της, τους οποίους αγαπάει πολύ και μάλιστα από μια φωτογραφία, που δημοσίευσε η ίδια στο instagram από τον γάμο τους, βλέπουμε πόσο πολύ μοιάζει με τη μαμά της αλλά πόσο καλοντυμένη ήταν και η ίδια (δείτε εδώ τον γοητευτικό σύντροφο της Σοφίας).

Γάμος γονιών Χατζηπαντελή
sophiahadjipanteli - instagram

Η αληθινή ηλικία και καταγωγή του μοντέλου

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

GNTM Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είπε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ίδια αποτελεί ένα σύγχρονο μοντέλο που ασχολείται ενεργά και με τα social media. Δεν είναι τυχαίο ότι αν κάνει κανείς μία βόλτα στο Instagram της θα παρατηρήσει ότι έχει πάνω από 460.000 ακόλουθους, ενώ κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Το ειρωνικό σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή για την είσοδο της Μαίρη Βιτίναρος

GNTM 5: Έφυγε και τα βρήκαν σκούρα; Η Βίκυ Καγιά σχεδόν πρόδωσε την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή