Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως η γνώμη της για το μοντέλο και guest κριτή στο GNTM 5 Σοφία Χατζηπαντελή, δεν είναι και η καλύτερη, όσον αφορά την ύπαρξή της στο παιχνίδι και στη θέση που είναι, και είναι κάτι που δεν έχει κρύψει. Ο λόγος για την Ραμόνα Βλαντή, η οποία έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για όλα.

Η πασίγνωστη fashion expert αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της που θεωρεί πως δεν έχει στυλ, ενώ ρίχνει τα βέλη της ανελέητα για ότι δεν θεωρεί ωραίο.

Οι εκρηκτικές δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή

«Η μικρή μου κόρη μου, επειδή της αρέσουν τα ρούχα και όλο αυτό μου παίρνει όλα τα πράγματα όλη την ώρα ενώ η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ. Δεν τις αρέσουν τα ρούχα μου» είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

«Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω. Influencer δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελη; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις», είπε μεταξύ άλλων.

"Έκραξε" για τα καλά και την Έλενα Γαλύφα

Η ίδια εξέφρασε την γνώμη της και για την Έλενα Γαλύφα, η οποία θα έχει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο στο ριάλιτι. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μάλιστα, δεν πρόκειται για μία γυναίκα που ξέρει από μόδα, διότι απλώς ανεβάζει τα σύνολά της στο Instagram.

«Δεν καίγομαι να είμαι στην τηλεόραση φέτος. Εγώ κάνω μόνο πράγματα που με εκφράζουν και που μου αρέσουν πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για το GNTM: «Βεβαίως και θα πήγαινα. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν κόνσεπτ», λέγοντας για τον ρόλο του κριτή, αλλά και του coach: «Και τα δύο μπορώ να τα κάνω εξίσου, γιατί είμαι από 15 χρονών στον χώρο».

Ενώ για την Γαλύφα, δήλωσε: «Ρε παιδιά, έχουν περάσει τρεις μήνες και δεν έχετε μάθει τι δουλειά κάνει ακριβώς εκεί; Άλλο το coach και άλλο αυτό που κάνεις εσύ τώρα. Είναι backstage και παίρνει συνέντευξη. Το coach είναι άλλο, αυτό που έκανε η Χριστοπούλου που είναι booker, γιατί η Έλενα Γαλύφα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει το coach. Ως τι; Υπήρξε ποτέ μοντέλο; Υπήρξε ποτέ άνθρωπος της μόδας;

Μπορεί η Fashion Blogger να δώσει συμβουλές στα μοντέλα που ξεκινάνε τώρα; Από που κι ως που; Επειδή φοράει δύο σύνολα και τα ποστάρει στο Instagram; Αυτά είναι κρεμάστρες του Instagram».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άντε πήγε 23:00 πρέπει να ξαπλώσω...» - Ξεσάλωσε το Twitter με την 79χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM 5

GNTM 5: «Δε θα τρελαθούμε τώρα εδώ πέρα, κάτσε λίγο» - Τα ''πήρε'' στο κράνιο ο Σωφρονίου με όσα είπαν η Χατζηπαντελή και ο Καράβας