Από Πέννυ Μαστοράκου

Πέρασε μόλις μία μέρα από την στιγμή που είδαμε το επεισόδιο της Δευτέρας 3/10 στο GNTM 5, και την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, την οποία μπορεί να σχολίασαν αρκετοί (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά) για την εκκεντρική εμφάνισή της, αλλά το κοινό την λάτρεψε!

Σε όλα τα επεισόδια του GNTM ήταν πάντα κεντρικό θέμα τόσο για το ταπεραμέντο κι τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, όσο και για τον τρόπο της να σχολιάζει και τις επικές της ατάκες. Από εχθές ειδικότερα το Twitter έχει κατακλειστεί από σχόλια για εκείνη, τα οποία ζητούν να γυρίσει πίσω (ενώ αυτή βρίσκεται ήδη στο Παρίσι) καθώς θέλουν διακαώς να την ξαναδούν.

Χαμός στο Twitter για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Πόσα λεφτά έπαιρνε στο show το μοντέλο

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Πρωινό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις (δείτε εδώ τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τους ιθύνοντες του παιχνιδιού).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Έφυγε και τα βρήκαν σκούρα; Η Βίκυ Καγιά σχεδόν πρόδωσε την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή

Με κόκκινο ημιδιάφανο μπλουζάκι σε εστιατόριο - Η προκλητική εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Παρίσι