Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολλά ακούγονταν και τίποτα δεν ήταν σίγουρα, ωστόσο μετά την ανακοίνωση του καναλιού, μαθεύτηκε για τα καλά πως οι φήμες είναι αληθινές, και το μεσημέρι του Σαββάτου, 8/10 έκαναν την μεγάλη πρεμιέρα τους, ο Μίνως Θεοχάρης και η καλή του φίλη Νάντια Κοντογιώργη στο Dot!

Οι δυο τους αφού πρώτα παρουσίασαν ένα χιουμοριστικό σκετσάκι, ιδιαίτερα γλυκό, όπου οι ένας κυνηγούσε τον άλλον, στη συνέχεια καλωσόρισαν το κοινό τους, αρκετά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι!

Τα πρώτα λόγια τους στην πρεμιέρα του Dot

«Έχω λίγο άγχος, αλλά νιώθω κι ενθουσιασμό. Ο ενθουσιασμός μου και το άγχος έχουν αναμειχθεί μέσα μου με ένα τρόπο μοναδικό. Καλώς ορίσατε. Θ σας κρατάμε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Star στις 13.50. Ένα κανάλι που μας ταιριάζει» ανέφερε ο Μίνως Θεοχάρης.

«Αφήστε δίπλα μου αυτό το μίξερ συναισθημάτων. Εσείς είστε καλά; Οι άνθρωποι θέλουν να δούνε την εκπομπή. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε το πιο star κομμάτι μας. Λαμπερό, φωτεινό, χαρούμενο και να φωτίσουμε τα μικρά μας σκοτάδια» είπε με τη σειρά της η Νάντια Κοντογεώργη.

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, καλεσμένος στο DOT είναι ο Λάμπρος Φισφής, ένας από τους πιο πετυχημένους και αγαπημένους stand up comedian- σεναριογράφους της γενιάς του και παρουσιαστής του μοντέρνου late night show του Star, «Οι 100 Ώρα να τα πούμε».

Ο Λάμπρος περιγράφει με τι γελάει ο ίδιος, εξηγεί γιατί δεν τον επηρεάζει το political correct όταν γράφει τα κείμενά του, μιλάει ξεκαρδιστικά για τις «διαφορές κουλτούρας», που έχει με τη σύζυγό του, Σάρα και λέει γιατί είναι δύσκολο να μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά, προτείνοντας παράλληλα έναν αποτελεσματικό οδηγό επιβίωσης για τους γονείς.

Dot Λάμπρος Φισφής

Ακόμη στο DOT της Κυριακής 9/10

Ποντικοπαγίδα: Οι Μάριος Αθανασίου, Ράνια Οικονομίδου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χάρης Τζωρτζάκης και Σάννυ Χατζηαργύρη, στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης συστήνει τον σκυλάκο του, Βάλε, που μαζί είναι το πιο αχτύπητο δίδυμο.

Ο Μιχάλης Ρέππας με ένα flashback στην καριέρα του, θυμάται τα παρασκήνια από τις «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν» μέχρι το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

Και η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα του DOT και ετοιμάζει το απόλυτο, υγιεινό brunch της Κυριακής, γεμιστή ομελέτα με μοτσαρέλα και σπανάκι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η απάντηση που δίνει τέλος στα σενάρια - Αυτό είναι το μέλλον του Dot και του Μίνωα Θεοχάρη

H τηλεθέαση της Παρασκευής (7/10) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα