Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν πέρασαν ούτε λίγες μέρες από το τελευταίο επεισόδιο που την είδαμε στο GNTM 5 (δείτε εδώ τον αποχαιρετισμό της από τους κριτές) και η Σοφία Χατζηπαντελή προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις, σχετικά με σχόλιο της που θεωρήθηκε ειρωνικό, για την εμφάνιση της Μαίρης Βιτινάρος στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 5/10 το μοντέλο απάντησε για το σχόλιό της με νέα ανάρτηση, εξηγώντας τον λόγο που το έκανε και βάζοντας τέλος στις φήμες.

Ο λόγος που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή το σχόλιο για την Βιτίναρος

Η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε μέσω μίας φωτογραφίας πως: «Για την πληροφορία, δεν κοροϊδεύω τη Μαίρη. Είναι πολύ καυτή και μοιάζει γλυκιά, οπότε θα είναι καλή για τα κορίτσια. Κόλλησα στο γεγονός ότι έκαναν αυτά τα κορίτσια μοντέλα πάνω σε εξοπλισμό γυμναστικής. Τι στο καλό;».

Η πρώτη αντίδραση της Χατζηπαντελή για το ειρωνικό σχόλιο στην Μαίρη Βιτίναρος
Instagram Σοφία Χατζηπαντελή

Πόσα λεφτά έπαιρνε στο show το μοντέλο

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Πρωινό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις (δείτε εδώ τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τους ιθύνοντες του παιχνιδιού).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Έφυγε και τα βρήκαν σκούρα; Η Βίκυ Καγιά σχεδόν πρόδωσε την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή

Με κόκκινο ημιδιάφανο μπλουζάκι σε εστιατόριο - Η προκλητική εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Παρίσι