Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν το καταιγιστικό επεισόδιο της Πέμπτης 6/10 στην Γη της Ελιάς (δείτε εδώ την απολογία που "καίει" την Αθηνά), το πρωί της ίδιας μέρα, ο αγαπημένος σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου, μίλησε στο Mega Καλημέρα, η κάμερα του οποίου τον συνάντησε στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.

Ο ίδιος, μίλησε για τους νέους χαρακτήρες που θα δούμε να εισβάλουν στην σειρά (δείτε εδώ έναν από αυτούς) , για τα γυρίσματα στην Ισπανία, αλλά και για το αν θα δούμε τρίτη σεζόν, και αν 'έχει δοθεί από τώρα το πράσινο φως.

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Γεωργίου για την σειρά

«Αυτό που είναι βασικό στο story μας φέτος είναι ότι μπαίνει πάρα πολύ έντονα το αστυνομικό στοιχείο και παράλληλα βλέπουμε ότι γίνεται πιο έντονο και το ερωτικό στοιχείο. Αυτός ο συνδυασμός μ’αρέσει πάρα πολύ, όπως και στη σεναριογράφο μας, την κ. Δημητρίου και νομίζω ντύνεται ωραία με το background της Μάνης. Ταιριάζει πολύ.

Θα με δείτε στους τίτλους αρχής και τέλους ως σκηνοθέτης. Δε θα μπω στη σειρά. Έχουμε αρκετούς πρωταγωνιστές που μπαίνουν. Κάποιοι είναι ως guest για μερικά επεισόδια και θα έχουμε και καινούργιες αφίξεις. Αν και βλέπουμε ότι θέλουμε τρίτη σεζόν και η σεναριογράφος μας το έχει ανοιχτό. Όμως αυτό θα το δούμε στην πορεία της χρονιάς, γύρω στα Χριστούγεννα.» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Μπορεί το Twitter να βρίσκεται εδώ και μέρες στο πλευρό της, ωστόσο το αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, θα κρίνει εάν τελικά η Αθηνά είναι ένοχη για τον φόνο του Δημήτρη.

Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, ενώ η ζήλια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο. Την ίδια ώρα η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους, ενώ η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα: «Θέλω να σου πω κάτι που μου φάνηκε περίεργο. Είδα τον Κουράκο να μιλάει με την Ευτυχία, αλλά κάτι μου λέει ότι με αυτούς τους δύο κάτι τρέχει», της λέει.

Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει, ενώ ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει.

Ωστόσο οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται. Παράλληλα ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τον Λεωνίδα, αλλά ο Αποστόλης αρνείται να δεχτεί τον Λεωνίδα στο σπίτι τους.

Η φίλη της Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη, αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ ο Μάνος ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως θέλει να την προσλάβει και πάλι στον ελαιώνα, δίνοντάς της έτσι μια οικονομική ανάσα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Γη της Ελιάς spoiler: Πυροβολεί όποιον βρει - Ο Φίλιππος σε κατάσταση αμόκ