Από TV24 Team

Στη Γη της Ελιάς, η Ιουλία κάνει προσπάθειες για να σώσει τον γάμο της, παρότι βλέπει απέναντί της έναν Γιώργη παγωμένο. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το Tivi Σίριαλ, όταν της θέτει το θέμα του παιδιού, εκείνη ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού και η απάντησή του δεν της αρέσει καθόλου.

Ο Γιώργης την κατηγορεί: «Ποτέ δεν ήθελες παιδί μαζί μου. Το μόνο παιδί που ήθελες ήταν αυτό που έχασες με τον Στάθη, μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου», είναι τα λόγια του. Την ίδια στιγμή ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική της προτείνει να κάνει υπομονή.

Στο μεταξύ η Ιουλία ζητά από τον Γιώργη να φορέσουν και πάλι τις βέρες τους κι εκείνος δέχεται, αλλά με μισή καρδιά, ενώ η Μυρτάλη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνον και την Ευτυχία. Λίγο αργότερα η Ιουλία συναντάει τον Στάθη, εκείνος τη βλέπει στενοχωρημένη και την αγκαλιάζει.

Η Εύα βλέπει την Ιουλία και τον Στάθη τη χειρότερη στιγμή

Γη της Ελιάς Εύα

Την ώρα όμως που βρίσκονται σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή, περνάει η Εύα και τους βλέπει. Μέσα της πληγωμένη και με δάκρυα στα μάτια, καταλαβαίνει ότι ο Στάθης ποτέ δεν την ξεπέρασε και ούτε θα την ξεπεράσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Ενέδωσα στην ανάγκη μου να...» - Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή η απολογία της Αθηνάς

Γη της Ελιάς - spoiler: Λίγο πριν γίνει το μοιραίο - Το αναπάντεχο γράμμα του Ιάκωβου που τσάκισε την Αθηνά