Από Πέννυ Μαστοράκου

Η κατάσταση πλέον στην Μάνη και την Γη της Ελιάς έχει βγει εκτός ελέγχου, και κυριολεκτικά τίποτα δεν μπορεί να προστατέψει τους ήρωες από τους κινδύνους που παραμονεύουν. Στα επεισόδια των ημερών που βλέπουμε, απασχολούμαστε με την πολύκροτη δίκη της Αθηνάς (δείτε εδώ το αναπάντεχο γράμμα που θα λάβει σε λίγες μέρες), αλλά και με τις εξελίξεις γύρω από το κύκλωμα που σπέρνει τον θάνατο στην Αρεόπολη.

Η οικογένεια Στεφανέα ωστόσο, για ακόμη μία φορά θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα καθώς από εκεί που δεν το περιμένουν, μία απρόσμενη "εισβολή" από το παρελθόν, πρόκειται να τους δημιουργήσει προβλήματα που ούτε που φαντάζονταν, και να τους βάλει σε επικίνδυνα μονοπάτια!

Ο Φίλιππος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην Γη της Ελιάς

Ο ερχομός της καλύτερης φίλης της νεκρής αδερφής του Στέλλας, φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι τους, αλλά και σε όλη την Αρεόπολη καθώς η συμπεριφορά της Κατερίνας ενοχλεί τους πάντες. Και εκεί που ο Φίλιππος ήδη ψιλιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά μαζί της.

Πράγματι το αρρωστημένο της μυαλό την οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις, όπως το να δώσει εντολή σε κακοποιούς να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα! Την πρώτη φορά δεν τα καταφέρνουν και αυτή γίνεται καπνός από την περιοχή, ωστόσο δεν τα παρατά γιατί ξαναπροσπαθεί για το ίδιο!

Ο Φίλιππος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Όταν μάλιστα ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη αλλά εξακολουθεί να κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά και άλλες κινήσεις της, θορυβούνται και ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει! Με το που επιστρέφει σπίτι βλέπει δύο άτομα να προσπαθούν να το αρπάξουν πάλι, οπότε παίρνει την καραμπίνα και αρχίζει να τους κυνηγά! Οι συνέχεια στις οθόνες μας...

Η... οικογενειακή φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα με Παπανδρέου και Χρυσικού

Η επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς συνεχίζει να «σαρώνει» φέτος, ενώ την ίδια στιγμή, τα γυρίσματα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Η Ιφιγένεια Τζόλα, μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της σειράς, φροντίζει καθημερινά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς στιγμιότυπα από τις υπέροχες στιγμές που περνάει με τους συμπρωταγωνιστές της πίσω από τις κάμερες.

Αυτή τη φορά μάλιστα, αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Διονύση Παπανδρέου καθώς και με την τηλεοπτική μητέρα της, Δώρα Χρυσικού.

Μπορεί στη σειρά να πήγε να τη δηλητηριάσει, ωστόσο στην πραγματικότητα η Ιφιγένεια Τζόλα και η Δώρα Χρυσικού έχουν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζονται.

Τζόλα Παπανδρέου Χρυσικού γυρίσματα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Γη της ελιάς: «Πάμε μπουμπουλίνα μας...» - Το twitter αποθέωσε την Αθηνά στην απολογία της