Από Πέννυ Μαστοράκου

Απόψε Πέμπτη 6/10 στην Γη της Ελιάς, πέφτει αυλαία στην πολύκροτη δίκη της Αθηνάς (η οποία θα λάβει ένα αναπάντεχο γράμμα που θα ανατρέψει πολλά) καθώς αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει αν είναι ένοχη ή όχι για την δολοφονία του Λευτέρη Καπράλου.

Όμως πριν από την δική του αγόρευση, θα μιλήσει για την κατηγορούμενη και ο δικηγόρος της οικογένειας Καπράλου, και με τα λόγια του θα "κάψει" την Αθηνά, μιας και όλοι ακούνε τα λόγια του στο δικαστήριο, και μένουν συγκλονισμένοι καθώς όπως τα παρουσιάζει, είναι σαν να καταδικάζει ήδη την Αθηνά!

«Καταπέλτης» η αγόρευση του δικηγόρου για την Αθηνά

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Πήγε να τον σκοτώσει και το έκανε! Θα πει ίσως κάποιος μετά τον φόνο πως θα αποκαλύπτονταν η ανυπαρξία της συγγένειας. Και τι να κάνει; Να αφήνει διαρκώς τον τυχάρπαστο να την εκβιάζει και να της αποσπά μεγάλα πόσα; Το διακινδύνευσε!

Άλλωστε με τον Καπράλο νεκρό μπορούσε να λέει ότι θέλει! Το είχε δηλώσει μάλιστα στην Μαργαρίτα, κάθε θαύμα τρεις μέρες, θα λέγανε θα λέγανε θα το ξεχνούσα, χρήματα πάντως δεν θα έχανε!
Κύρια πρόεδρε, κύριοι δικαστές, κύριοι ένορκοι, σας καλώ με την απόφασή σας να τιμωρήσετε αυτή την γυναίκα, η οποία καταπάτησε κάθε έννοια ηθικής, και η οποία έφτασε στο έγκλημα ψυχρά και υπολογισμένα!».

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Μπορεί το Twitter να βρίσκεται εδώ και μέρες στο πλευρό της, ωστόσο το αποψινό (6/10) επεισόδιο θα κρίνει εάν τελικά η Αθηνά είναι ένοχη για τον φόνο του Δημήτρη.

Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, ενώ η ζήλια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο. Την ίδια ώρα η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους, ενώ η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα: «Θέλω να σου πω κάτι που μου φάνηκε περίεργο. Είδα τον Κουράκο να μιλάει με την Ευτυχία, αλλά κάτι μου λέει ότι με αυτούς τους δύο κάτι τρέχει», της λέει.

Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει, ενώ ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει.

Ωστόσο οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται. Παράλληλα ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τον Λεωνίδα, αλλά ο Αποστόλης αρνείται να δεχτεί τον Λεωνίδα στο σπίτι τους.

Η φίλη της Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη, αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ ο Μάνος ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως θέλει να την προσλάβει και πάλι στον ελαιώνα, δίνοντάς της έτσι μια οικονομική ανάσα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κωνσταντίνος ήθελε να ξεμπλέξει με Δημοσθένη αλλά τώρα συμμαχούν! Έρχονται αντιμέτωποι με αντίπαλο αδίστακτο κύκλωμα