Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να μιλά σαν να πρόκειται να επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5, ωστόσο οι πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στον αέρα του Πρωινού, την Τρίτη 4/10, λένε άλλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι πηγές της δημοσιογραφικής ομάδας αναφέρουν ότι το κανάλι ζητάει από την ίδια να επσιτρέψει, αλλά εκείνη δεν θέλει να επιστρέψει με τίποτα.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αρνείται να γυρίσει στο GNTM 5

«Επειδή η παραγωγή ίσως φοβάται για τα νούμερα τηλεθέασης, αν και πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής, κάνανε πρόταση στη Σοφία Χατζηπαντελή να γυρίσει πίσω για μερικές ακόμα εμφανίσεις στην επιτροπή του GNTM 5 αλλά εκείνη έριξε μια μαύρη πέτρα, χωρίς να θέλει να τους ξαναδεί», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θέλει γιατί θεωρεί πως αυτό που έζησε εδώ δεν της ταίριαζε ίσως δεν κέρδισε τίποτα απ’ όλο αυτό με την καριέρα την οποία βιώνει», πρόσθεσε έπειτα η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Οι πραγματικοί λόγοι που την έκαναν να αποχωρήσει

Δύο εβδομάδες κράτησε όλη κι όλη η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5. Όλος ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά της και όλα τα σχόλια που δέχθηκε για την εκκεντρική εμφάνισή της, πήγαν στράφι, μιας και πλέον το μοντέλο έχει επιστρέψει στη βάση της, στο Λονδίνο (δείτε εδώ το σπίτι της) και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της από εκεί που την άφησε.

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί για τους λόγους που οδήγησαν τη Σοφία Χατζηπαντελή στο να μην συνεχίσει την πορεία της στο ριάλιτι μοντέλων.

Η αντικαταστάτριά της έχει ήδη βρεθεί (δείτε τη εδώ), ενώ η ίδια δεν έκανε κανένα σχόλιο στα social media για το τέλος της πορείας της.

GNTM 5 Σοφία Χατζηπαντελή

Οι λόγοι που οδήγησαν την Σοφία Χατζηπαντελή μακριά από τα GNTM 5 είναι πολλοί και διαφέρουν μεταξύ τους. Πρώτος και κύριος, ήταν το υψηλό κασέ της.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Πρωινό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά. Κάπως έτσι, οι ιθύνοντες του παιχνιδιού αποφάσισαν πως δεν είναι ωφέλιμο να δίνουν όλα αυτά τα χρήματα στο μοντέλο.

Από την άλλη, η εκκεντρική παρουσία της και οι ατάκες της, κατάφεραν να την κάνουν viral μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στην πρεμιέρα του show. Μάλιστα, σε λίγο μόνο καιρό, η Σοφία Χατζηπαντελή αναδείχθηκε στο πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του παιχνιδιού.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε αρκετές έριδες. Άλλωστε είναι γνωστό πως όλος ο πέμπτος κύκλος του GNTM «χτίστηκε» γύρω από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Παρόλο που οι δύο κυρίες επιβεβαίωναν διαρκώς πως οι σχέσεις τους ήταν εξαιρετικές, τα πλάνα που κυκλοφόρησαν δείχνουν άλλα, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούσαν παρά να παρατηρήσουν πως το νεαρό μοντέλο επισκίαζε το κεντρικό πρόσωπο του show.

GNTM 5 Καγιά Χατζηπαντελή

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε βέβαια, ο δεύτερος αυτός λόγος αμφισβητήθηκε ιδιαίτερα από τη Βίκυ Καγιά, η οποία θέλει το καλό του show και όχι την προσωπική της επιτυχία. Άλλωστε είναι ήδη ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και δεν έχει κάτι να φοβηθεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!» - To Twitter πενθεί για την αποχώρηση της μοναδικής Σοφίας Χατζηπαντελή

Με κόκκινο ημιδιάφανο μπλουζάκι σε εστιατόριο - Η προκλητική εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Παρίσι