Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Δευτέρας 3/10, παρακολουθήσαμε ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 5 (δείτε εδώ τι συνέβη σε όλο το επεισόδιο) και μεταξύ άλλων και την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή (δείτε εδώ την συγκινητική στιγμή) από το show, καθώς ο ρόλος της τελείωσε...προς το παρόν τουλάχιστον!

Νωρίτερα την ίδια μέρα ωστόσο, η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις της στην κάμερα του Super Κατερίνα, στις οποίες μίλησε για το συμβάν με πρώην διαγωνιζόμενη, άφησε να εννοηθεί το γεγονός πως ίσως ξαναδούμε την γνωστή κριτή, η οποία έφερε τα πάνω κάτω και αγαπήθηκε από το κοινό για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Επιστρέφει στο GNTM 5 η Χατζηπαντελή;

«Δεν αποκλείεται να επιστρέψει προς το τέλος του GNTM» ανέφερε η Βίκυ Καγιά, και όλοι θεώρησαν πως είναι πιθανό να την δούμε σύντομα κιόλας, όχι προς το τέλος, να επιστρέφει.

Η προκλητική εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Παρίσι μετά την αποχώρησή της

Την ώρα που παιζόταν λοιπόν το επεισόδιο, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έκατσε να σκάσει και απόλαυσε το βράδυ της μαζί με φίλους της.

Μάλιστα, μιας και είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την έξοδό της, στην οποία επέλεξε να φορέσει ένα άκρως αποκαλυπτικό τοπ.

Αυτή δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βλέπουμε το μοντέλο να κάνει τόσο τολμηρές εμφανίσεις, ωστόσο σίγουρα αν κάποια μπορεί να υποστηρίξει αυτό το edgy στιλ, αυτή είναι η Σοφία Χατζηπαντελή.

Σοφία Χατζηπαντελή ημίγυμνη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η εικόνα μιλάει από μόνη της - Τι συμβαίνει με την Σοφία Χατζηπαντελή και την Βίκυ Καγιά πίσω από τις κάμερες

GNTM 5: Έπαιξε το τελευταίο της χαρτί - Η παίκτρια που πήρε την wild card της Σοφίας Χατζηπαντελή