Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Λάκης Γαβαλάς, ως άνθρωπος που ασχολείται χρόνια με μόδα, μίλησε στην Super Κατερίνα για το GNTM 5, έναν διαγωνισμό που για τον ίδιο δεν έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και για την κριτική επιτροπή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Σοφία Χατζηπαντελή, στην οποία "επιτέθηκε" τις προάλλες μέσω social media.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που εκείνη μπορεί να κρίνει ποιο θα είναι το επόμενο top model, καθώς είναι μία απλή υπάλληλος, ενώ θεωρεί πως όλες οι υπερβολικές κινήσεις της γίνονται απλά και μόνο για την τηλεθέαση.

Ο Λάκης Γαβαλάς "κατακεράυνωσε" ξανά την Σοφία Χατζηπαντελή

«Το GNTM δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Σας παρακαλώ, να φέρετε πίσω και να σέβεστε τη λέξη μόδα. Θέλω να με ικανοποιούν και εμένα. Δεν λέω να μην υπάρχουν! Παλιά είχαμε τον μίστερ εθνικά μπούτια, μετά είχαμε την Έφη Θώδη, μετά είχαμε τον Τρύφωνα Σαμαρά, που εγώ τον αγαπώ, δεν το λέω άσχημα», είπε αρχικά.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ανέφερε: «Έχει άποψη στο να κρίνει ποιος θα γίνει next top model; Αυτή είναι μια υπάλληλος της μόδας κι εγώ είμαι ένας εργοδότης της μόδας».

«Εγώ δεν έχω πέσει στα πατώματα για ένα μεγάλο έρωτα. Θεωρείς ότι θα πέσω για να κάνω μια λήψη και να κάνω καραγκιοζιλίκια για θεαματικότητα;», κατέληξε μιλώντας για το γεγονός πως ξάπλωσε στο πάτωμα του στούντιο.

Άλλη μία φορά που την "άδειασε"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε και το πρωί της Τετάρτης (15/6) ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα κριτική επιτροπή του GNTM (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση) και συγκεκριμένα στην παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Έχω αυτή τη συμφωνία ότι όσο υπάρχει και δεν αλλάζει κάτι θα είμαι μαζί τους. Θα γίνει τον Ιανουάριο», αποκάλυψε όσον αφορά το My Style Rocks και συνέχισε: «Είδα ότι δεν είμαι και τόσο απαραίτητος και είπα ότι είναι καλό για εμένα και δεν μ' αρέσει να αρνούμαι ωραίες προτάσεις».

Και φυσικά σχολίασε τη σύσταση της νέας κριτικής επιτροπής με το γνωστό του χιούμορ. «Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι δικό μου παιδί, έχει διαπρέψει στο εξωτερικό. Η Σοφία Χατζηπαντέλη το παίζει Φρίντα Κάλο αλλά είναι η… “Φρύδια Κάλο”.

Ο Γιωργάκης (σ.σ. Καράβας) είναι φοβερός, τον λέω “Γιωργάκη” γιατί θέλω να θεωρώ πως είναι ένα μικρό παιδί. Η Βίκυ Καγιά είναι μια χαρά παρόλο που έρχεται από ένα 5% από την προηγούμενη εκπομπή αλλά είναι ικανή και της ανήκει η θέση», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι κούκλος και μένουν μαζί στο Λονδίνο - Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντέλη, Ζακ Αποστόλου

Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη