Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως είδαμε και στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές μέρες, η πορεία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 τελειώνει μιας και αμέσως μετά τις οντισιόν, αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας. Τη θέση της αναμένεται να πάρει ένα άλλο μοντέλο, το οποίο βέβαια δε θυμίζει σε πολλά εκείνη.

Το κοινό βέβαια που έχουν οι δύο κυρίες είναι ότι και οι δύο είναι Ελληνίδες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Εμφανισιακά ωστόσο είναι η μέρα με τη νύχτα.

Η αντικαταστάτρια της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5

Μπορεί λοιπόν η Σοφία Χατζηπαντελή να δέχθηκε έντονη κριτική για την εκκεντρική εμφάνισή της και για τα χαρακτρηριστικά φρύδια της, ωστόσο η Μαίρη Βιτινάρος, το μοντέλο που θα πάρει τη θέση της, σίγουρα είναι αυτό που πολλοί θα περίμεναν να δουν στην κριτική του GNTM 5.

Ξανθιά, ψηλή και αδύνατη, θυμίζει κατά πολύ τόσο τη Βίκυ Καγιά, όσο και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που την αντικατέστησε πέρυσι.

H Μαίρη Βιτινάρος είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας τρίτης γενιάς, αφού οι πρώτοι συγγενείς της που πήγαν μετανάστες εκεί, ήταν οι παππούδες της.

Δεν είναι τυχαία στο χώρο της μόδας, αφού είναι μοντέλο με μεγάλο βιογραφικό στον χώρο του ειδικά σε ό, τι αφορά μαγιό και εσώρουχα.

Άλλωστε η ίδια θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο συγκεκριμένο είδος. Το μεγάλο της όνειρό είναι να γίνει ένας από τους Άγγελους της Victoria’s Secret.

Μαίρη Βιτίναρος Σοφία Χατζηπαντελή

Δεν είναι τυχαίο ότι διάσημοι οίκοι, όπως ο Versace και fashion brands, όπως το Ellipse Lingerie, την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα.

Είναι γεννημένη στην Αυστραλία είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς, 29 ετών, με ύψος 1.80εκ και υπέροχες αναλογίες.

Μαίρη Βιτίναρος κριτική επιτροπή
Μαίρη Βιτίναρος GNTM 5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με άλλα χείλη και χωρίς έντονα ζυγωματικά - Έτσι ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή πριν τις πλαστικές

Γέλιο μέχρι δακρύων - Ο Παντελής Καναράκης "έπαθε" Σοφία Χατζηπαντελή