Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αν ένα στοιχείο του GNTM 5 έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού φέτος, τότε αυτό είναι χωρίς καμία αμφιβολία, η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντέλη. Το μοντέλο, με τις εκρήξεις του και τις ατάκες του έχει καταφέρει να πάρει πάνω τις όλα τα φώτα και να επισκιάσει ακόμα και τη Βίκυ Καγιά, μιας και το Twitter ασχολείται σε κάθε επεισόδιο, μαζί της.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα», είχε πει η Βίκυ Καγιά όταν την ρώτησαν πώς είναι οι σχέσεις της με την guest κριτή του show, ενώ με κάθε ευκαιρία, την υποστηρίζει για την κριτική που δέχεται.

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο στο χθεσινοβραδινό (26/9) επεισόδιο, οι σχέσεις των δύο κυριών δεν είναι τόσο καλές όσο θα περίμενε κανείς.

Το πλάνο που «καίει» Καγιά και Χατζηπαντέλη για το GNTM 5

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή στο χθεσινό επεισόδιο, η Βίκυ Καγιά την ώρα που γελούσε, ακούμπησε την Σοφία Χατζηπαντέλη. Εκείνη τη στιγμή, η guest κριτής γύρισε και την κοίταξε με το πιο δολοφονικό βλέμμα που υπάρχει και φυσικά η αντίδραση αυτή, καταγράφηκε από την κάμερα.

Τι συνέβη με την Χατζηπαντέλη και τους ιθύνοντες του GNTM 5

Ποια Καγιά και ποιος Καράβας; Το τηλεοπτικό κοινό αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο την Σοφία που με τα σπαστά ελληνικά και τις γνώσεις της έχει καταφέρει να κερδίσει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων.

Ωστόσο, η Σοφία αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν βρίσκεται στο παιχνίδι. Ο προγραμματισμός του ριάλιτι εξ' αρχής την ήθελε στη θέση της κριτικής επιτροπής για λίγες εβδομάδες. Αυτές οι εβδομάδες λοιπόν έχουν περάσει, γιατί τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει κατά πολύ παρά το γεγονός πως εμείς βλέπουμε ακόμα τα castings.

Τα κορίτσια έχουν μπει ήδη στο σπίτι κι έχουν ξεκινήσει τις πρώτες φωτογραφήσεις. Η Σοφία δεν είναι εκεί αλλά η παραγωγή σκέφτεται πως επιβάλλεται να κάνει ξανά την εμφάνισή της.

Η Σοφία φέρει αντιδράσεις με την συμπεριφορά της και οι αντιδράσεις οι συγκεκριμένες φέρνουν νούμερα στον σταθμό (δείτε εδώ πόσο έκανε εχθές), οπότε... τέτοιο πρόσωπο δεν το αφήνεις! Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως σίγουρα θα την δούμε ξανά σε αυτή την καρέκλα, να σχολιάζει κάποια φωτογράφιση των κοριτσιών ή ακόμα καλύτερα να τους δίνει tips για το πως θα ανταποκριθούν σωστά σε κάποιο concept...

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντέλη προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δουλεύει εδώ και χρόνια σαν μοντέλο - Τι έχει σπουδάσει στην πραγματικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM 5

Ο μισθός της ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ το χρόνο - Η αμύθητη περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5