Από Στέλλα Μούτσιου

Τον Χάρη Ρώμα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, την Πέμπτη 29/9, και ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία με το κανάλι της ΕΡΤ, η οποία "ναυάγησε". Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, ωστόσο δεν απέκλεισε το γεγονός πως μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως μόνος του θέλησε να δώσει τέλος στην συμφωνία με τον σταθμό, διότι αισθάνεται πως δεν προλαβαίνει να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αφού πλέον έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο ως Αντιπεριφερειάρχης.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Ρώμα μετά τη λήξη της συνεργασίας με την ΕΡΤ

«Το δικό μου πρόγραμμα πλέον σαν καλλιτέχνης δεν μπορώ να το ορίσω. Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι, γιατί είμαι Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, πλέον, και πραγματικά όταν θες να ασχοληθείς με κάτι σοβαρά, δεν μπορείς να ασχολείσαι παράλληλα με πάρα πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα», είπε αρχικά.

Και στην απάντηση της δημοσιογράφου για το αν ήταν δική του απόφαση, απάντησε: «Βέβαια, δική μου».

Όσα δήλωνε στην Φαίη Σκορδά για την σειρά που ετοίμαζε

Σας το είχαμε αναφέρει εμείς πρώτοι εδώ στο tv-24.gr πως από τους πρώτους καλεσμένους της Φαίης Σκορδά στην καινούργια της εκπομπή θα είναι ο Χάρης Ρώμας, και έτσι και έγινε. Το πρωί της Πέμπτης 15/9 ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έκατσε στον καναπέ του Πρωινό μας, και έδωσε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, ανέφερε για πρώτη φορά και μίλησε για το νέο επαγγελματικό του βήμα, καθώς η νέα σειρά που ετοιμάζει και βρίσκεται ήδη στα σκαριά, και έχει πάρει την έγκριση.

Η σειρά έχει εγκριθεί σαν καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Έχουμε γράψει με την Άννα Χατζησοφιά 15 επεισόδια, αλλά δε θα παίξω. Είναι μία δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο», τόνισε κι αναφέρθηκε στις ευθύνες που έχει πλέον στην πολιτική.

«Θα το γράψω, γιατί το ξεκινήσαμε και θα είναι πολύ ωραίο, είναι άλλο ένα παιδί μας, έχουμε απευθυνθεί σε έναν συνάδελφο σπουδαίο, καλύτερο από εμένα πιστεύω, για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτή είμαι πραγματικά και με αυτό το πρόσωπο...» - Τα λόγια της Μάρθας Καραγιάννη που θα μείνουν ανεξίτηλα στο μυαλό του Χάρη Ρώμα

Και όμως το αποκάλυψε ανοιχτά στον αέρα του ΣΚΑΪ - Σε σχέση ο Χάρης Ρώμας