Από Πέννυ Μαστοράκου

Πάντα αποκαλυπτικός και πάντα αγαπητός, ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Πέμπτης 15/9 βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ και το στούντιο του Πρωινό μας, και έδωσε μία άκρως αφοπλιστική και ταυτόχρονα εξομολογητική συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Ανάμεσα όμως στις αποκαλύψεις που έκανε ο κορυφαίος ηθοποιός και σεναριογράφος, δεν ήταν μόνο για το νέο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει, αλλά και για την προσωπική του ζωή καθώς αποκάλυψε πως είναι σε σχέση και μάλιστα πολύ ερωτευμένος.

Σε σχέση ο Χάρης Ρώμας

«Έχω σχέση, είμαι σχεσάκιας το ξέρεις αυτό. Δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε, πριν από το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες. Όταν είσαι δέκα χρόνια με κάποιον και είχες φαντασιωθεί ότι είναι για πάντα, να που το για πάντα δεν υπάρχει.

Εγώ θέλω να συνυπάρχω και να μοιράζομαι και τα χαρούμενα πράγματα θέλω να τα μοιράζομαι. Είμαι μόνος όταν γράφω μόνο» είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.

Η αφοπλιστική απάντηση του Σκαρμούτσου στο Πρωινό μας

Η Φαίη Σκοδά έχει κάνει ομολογουμένως μια νέα αρχή και αυτό φυσικά και σημαίνει πολλά μιας και δεν είναι μόνο το κανάλι, στο οποίο πήγε καινούργιο αλλά και όλοι οι συνεργάτες, με τους οποίους βγάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Φαίνεται να έχει βρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες τα πατήματα της, έχοντας πολύ αληθινές σχέσεις με τα πρόσωπα του πάνελ. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, που θα φτιάχνει καθημερινά ένα πιάτο με τις τέλειες συνταγές του είναι μια πρόκληση μιας και είναι πολύ αυθόρμητος και αυτό φάνηκε από την ατάκα του στη Φαίη την Πέμπτη 15/9.

«-Δεν μπορώ τους ανθρώπους που πάνε στα χασάπικα και λένε θέλω ένα κιλό κιμά. Τι κιμά; Και ποτέ δεν μπλέκουμε τους κιμάδες. Αυτό που έκαναν οι μανάδες μας λάθος.

-Τα σουτζουκάκια πώς τα κάνεις;

-Ή μοσχάρι ή αρνί ή χοιρινό.

-Τι λες καλέ!

-Κάτσε! Άκου, σε παρακαλώ. Εκεί το πλατό σου, εδώ η κουζίνα μου!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης

«Αν θελήσουμε θα το κάνουμε!» - Η σπόντα της Φαίης Σκορδά για το εξώδικο που έλαβε από τον Καλλίτση