Από Ελένη Μήτση

Εδώ και λίγο καιρό υπάρχουν συζητήσεις, πως ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια για τη σειρά, που έγραψε το καλοκαίρι με το πετυχημένο τηλεοπτικό του ταίρι.

Ο λόγος για το σίριαλ ''Πεφταστέρι'' που έχει έτοιμο ο σεναριογράφος. Σύμφωνα με την Κυριακάτικη 25/9 Real, οι συζητήσεις με την ΕΡΤ και τον Ρώμα πήγαιναν πολύ καλά, πάγωσαν ωστόσο, λόγω των επικείμενων εκλογών.

Ναυάγησε η συμφωνία του Χάρη Ρώμα με την ΕΡΤ

Συνεπώς, η συνεργασία ή πάει για το δεύτερο μισό της σεζόν ή ακόμα μπορεί και να μην συμβεί καθόλου.

ΕΡΤ

Όσα έλεγε η ο Χάρης Ρώμας για τα τηλεοπτικά του

Σας το είχαμε αναφέρει εμείς πρώτοι εδώ στο tv-24.gr πως από τους πρώτους καλεσμένους της Φαίης Σκορδά στην καινούργια της εκπομπή θα είναι ο Χάρης Ρώμας, και έτσι και έγινε. Το πρωί της Πέμπτης 15/9 ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έκατσε στον καναπέ του Πρωινό μας, και έδωσε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, ανέφερε για πρώτη φορά και μίλησε για το νέο επαγγελματικό του βήμα, καθώς η νέα σειρά που ετοιμάζει και βρίσκεται ήδη στα σκαριά, και έχει πάρει την έγκριση.

Η σειρά έχει εγκριθεί σαν καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Έχουμε γράψει με την Άννα Χατζησοφιά 15 επεισόδια, αλλά δε θα παίξω. Είναι μία δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο», τόνισε κι αναφέρθηκε στις ευθύνες που έχει πλέον στην πολιτική.

«Θα το γράψω, γιατί το ξεκινήσαμε και θα είναι πολύ ωραίο, είναι άλλο ένα παιδί μας, έχουμε απευθυνθεί σε έναν συνάδελφο σπουδαίο, καλύτερο από εμένα πιστεύω, για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον χώρο της δημοσιογραφίας - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την μεγάλη απώλεια

Επιστρέφει στην ΕΡΤ με νέα επεισόδια - Μεγάλη πρεμιέρα για τη σειρά ''Και όμως είμαι ακόμα εδώ''