Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, η οποία έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 26/9 (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή), και μίλησε για την καριέρα της και τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή της, αλλά και για τον ρόλο της στον Σασμό.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως ορισμένες από τις αποφάσεις της κατά την γνώμη της ήταν λανθασμένες, ωστόσο όσον αφορά την τηλεοπτική Καλλιόπη απαντά σχετικά με όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στη σειρά, όπου η ίδια προσπαθεί να σώσει το παιδί της ομολογώντας τον φόνο του Άγγελου.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη για τον Σασμό

«Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει. Έχω μετανιώσει για κάποιες προσωπικές επιλογές. Έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν αυτά τα λάθη. Είναι τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω ακόμα, που θα ήθελα ακόμα μια ζωή.

Κάτι που κυνηγάω έχει να κάνει με τον πολιτισμικό τουρισμό, αφορά την Ελλάδα και την Κρήτη. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω τουλάχιστον στην Κρήτη. Μου έχουν πει για παρουσίαση, μου έχουν κάνει πρόταση. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την κουβέντα. Δε ξέρω αν θα γίνει, δεν έχουμε φτάσει στο τελικό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον ρόλο της: «Αν ένα παιδί αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου επειδή έτσι του κάπνισε φυσικά και να τιμωρηθεί. Αν κλέψει το παιδί επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών του. Η επιτυχία είναι επειδή ασχολούμαστε με την σκοτεινή πλευρά της Κρήτης, που είναι γοητευτική. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο, η παραγωγή».

Η αλήθεια για το τέλος της Καλλιόπης στη σειρά

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του Happy Day (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον δεύτερο κύκλο του Σασμού απαντώντας στις φήμες που θέλουν τον χαρακτήρα της, την Καλλιόπη να αυτοκτονεί.

«Η Καλλιόπη είναι σίγουρη πως την εντολή φόνου του άντρα της την έδωσε ο Παύλος Βρουλάκης. Θα έχει πολλές εκπλήξεις ο δεύτερος κύκλος. Δεν ισχύει ότι αυτοκτονώ για να εξιλεωθώ.

Οι γυναίκες αυτές ακόμη και σήμερα, ειδικά στα ορεινά χωριά, ακόμη κι αν είναι ερωτεύσιμες ή έχουν ζήτηση κατά κάποιον τρόπο, δεν βγαίνουν χωρίς μαντήλι, αν βγουν χωρίς μαντήλι και φορέσουν κοντό μανίκι, δείξουν τα χέρια και τα πόδια τους γυμνά, σημαίνει “είμαι ανοιχτή για να ξαναφτιάξω τη ζωή μου”, είναι ένα μήνυμα αυτό.

Αυτά τα ξέρω πολύ καλά, γιατί με ενδιέφερε η παράδοση κι οι συνήθειες του τόπου μου, γιατί οι συνήθειες ενός σπιτιού, μιας πατρίδας είναι αυτή που χτίζεις πάνω τους όλη σου τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Θα έπαιρνα έγκλημα "πάνω" μου για το παιδί μου, όπως η Καλλιόπη», συμπλήρωσε στη συνέχεια (δείτε εδώ το νέο καθηλωτικό trailer για τη δεύτερη σεζόν).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύτηκαν πριν 6 χρόνια - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη

Μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του Σασμού - Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά στο θέατρο