Από Στέλλα Μούτσιου

Μία μέρα έμεινε για την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Σασμού στο κανάλι του ALPHA και ενώ όλοι βρίσκονται σε αγωνία για το τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια μετά την δολοφονία του Άγγελου, το tv-24.gr έχει εξασφαλίσει ήδη τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι πρωταγωνιστές, από την άλλη πλευρά, συνεχίζουν το κανονικό τους πρόγραμμα και, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του σάιτ εντόπισε την Μαρία Τζομπανάκη, την Καλλιόπη του σίριαλ, με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, ή αλλιώς Αστέρη, στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου η πρώτη έπαιζε στην παράσταση Ματωμένος Γάμος και ο δεύτερος βρέθηκε εκεί για να την παρακολουθήσει.

Αφού η παράσταση τελείωσε, οι δυο τους βρέθηκαν στα παρασκήνια και δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται μπροστά στην κάμερα.

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης λίγο πριν την πρεμιέρα του Σασμού

Μαρία Τζομπανάκη Ορφέας Αυγουστίδης

Αυγουστίδης Τζομπανάκη

Η ανάρτηση του Λάλου με τον τηλεοπτικό του αδερφό λίγο πριν την πρεμιέρα του Σασμού

Μπορεί να εισβάλλουν στη σειρά 4 ενδιαφέροντα πρόσωπα που έχουν στόχο να φέρουν τα πάνω κάτω στον Σασμό, ωστόσο οι βασικοί πρωταγωνιστές παραμένουν στην θέση τους. Τα δύο αδέρφια, λοιπόν, που έχουν κάνει το κοινό να περιμένει πως και πως την επιστροφή τους, ο Μαθιός και ο Αστέρης, ή αλλιώς ο Δημήτρης Λάλος και ο Ορφέας Αυγουστίδης, θέλησαν να τονίσουν την παρουσία τους και μέσα από τα social media.

Έτσι, ο πρώτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του αγκαλιά με τον δεύτερο, από το τηλεοπτικό τους σπίτι στην Κρήτη, δείχνοντας σε όλους πόσο δεμένοι είναι και στην πραγματική ζωή.

«Αδέρφια για μια ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και οι θαυμαστές τους δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν κάτω από την ανάρτηση.

Δημήτρης Λάλος Ορφέας Αυγουστίδης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Τζομπανάκη: Η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Σασμού

Σασμός: Μαυροφορεμένος ο Αστέρης - Η φωτογραφία του Αυγουστίδη πίσω από τις κάμερες