Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, επιστρέφει τη Δευτέρα (19/9) και τα νέα επεισόδια αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακά. Το νέο trailer που κυκλοφόρησε, καταγράφει όλο το δράμα που θα ζήσει η Βασιλική μετά τη διάλυση του γάμου της με τον Μαθιό (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια).

Δεν υπήρξε ζωντανός οργανισμός που δεν ζήλεψε τον τηλεοπτικό έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού την προηγούμενη σεζόν. Ο έρωτας που είχαν ο ένας για τον άλλον κράτησε, παρότι εκείνη αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Στεφανή.

Όμως όταν ο τελευταίος πέθανε, ο Μαθιός κινήθηκε δραστικά ανακτώντας τον χρόνο που έχασαν. Τα εμπόδια μπροστά τους πολλά, όμως η αγάπη τους αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη από τα σχόλια της Καλλιόπης, την αντίδραση του Νικηφόρου και τα στραβά βλέμματα του χωριού. Μοιραία έφτασαν στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως από εκείνη τη στιγμή, και όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση τους.

To νέο trailer του Σασμού

Τι θα απογίνουν Μαθιός και Βασιλική

Όλα έδειχναν πως η Βασιλική θα ζήσει για πάντα στο πλευρό του άντρα που αγάπησε πραγματικά, μέχρι που ο Αντώνης - όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο - προχώρησε στη σύλληψη του αγαπημένου της για τον φόνο του Αγγελου. Τι και αν βρεθεί όμως γρήγορα έξω επειδή η Καλλιόπη θα αναλάβει την ευθύνη; Ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος έχει εμφανιστεί για να καταστρέψει τα πάντα, θα σκοτώσει τη Βασιλική και λίγο αργότερα ο Μαθιός θα βάλει τέλος στη ζωή του (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με την κόρη του και την κούκλα γυναίκα του στην Κρήτη ο Δημήτρης Λάλος - Διακοπές πριν ξεκινήσει και πάλι ο Σασμός

Σασμός: Ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα - Οι πρώτες φωτογραφίες από τις νυχτερινές λήψεις