Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της επέστρεψαν στο πόστο τους στο πλατό του Happy Day το πρωί της Δευτέρας (5/9), με την παρουσιάστρια να λέει την πρώτη καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό εμφανώς ανανεωμένη από το καλοκαίρι της.

Μετά τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπήκε πάλι σε τηλεοπτική τροχιά και καλημέρισε με ένα μεγάλο χαμόγελο το κοινό, φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα το οποίο τόνιζε το μαύρισμά της.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μπήκε με τη μηχανή του μέσα στο πλατό, βρέθηκαν και πάλι στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έτοιμοι να σχολιάσουν τις εξελίξεις στη showbiz και την επικαιρότητα.

Η πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day

Τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη νέα σεζόν πριν την πρεμιέρα της

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα του Open Weekend αναμένεται να δούμε να επιστρέφει και πάλι στην εκπομπή πρώην συνεργάτης της. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Σατσίδη.

«Καλή αρχή, καλή σεζόν με υγεία, με καλές προοπτικές, με χαρούμενες ειδήσεις. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι για όλους μας πιο αρμονική, πιο ευτυχισμένη και πιο γενναιόδωρη. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις εκ των προτέρων για το πώς θα κυλήσει μία χρονιά.

Καλό είναι να μην μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψεων και σεναρίων. Κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε, δουλεύουμε… Υπάρχει χώρος για όλους. Μακάρι να υπάρχουν πολλές εκπομπές, πολλές δουλειές και από εκεί και πέρα ο κόσμος έχει τις επιλογές του».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αναπάντεχη αποχώρηση από το Star - «Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ...»

Φεύγει για Τενερίφη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Πότε κάνει πρεμιέρα το Love Island